; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro  Bitmahavi

(P) Vinde criptomonede pe cea mai accesibilă platformă de trading din România

26 June 2019

 

 •  

 

 

Cumpărarea sau vânzarea de criptomonede se poate realiza doar prin intermediul unor platforme de trading dedicate. Cele mai importante caractristici pe care acestea trebuie să le aibă sunt siguranța tranzacționării și accesibilitatea. De aceste aspecte, precum și de costurile de tranzacționare implicate ține rentabilitatea deciziei de a investi în astfel de monede.

Cele mai apreciate platforme de tranzacționare sunt cele care, pe lângă o serie de avantaje generale, oferă și o serie de beneficii clienților din anumite regiuni.  Cunoscând foarte bine exigențele de la nivel internațional, dar și nevoile clienților locali, platfoma de tranzacționare criptomonede BitMahavi se anunță una dintre cele mai adaptate și mai performante platforme de acest tip de pe piața din România. Aici principiul de funcționare agreat este: Vinde criptomonede atunci când ai atins  nivelul de profit dorit și cumpără criptomonede când prețule este cel mai scăzut. Printre avantaje oferite de această platformă menționăm:

 • Permite tranzacționarea celor mai importante tipuri de monede Crypto și Fiat.
 • Oferă o modalitate simplă și intuitivă de creare a unui cont și de utilizare a principalelor instrumente de analiză financiară.
 • Pune la dispoziția clienților toate datele de transfer necesare în timp real.
 • Tool-urile și elementele de analiză a graficelor pot fi personalizate în funcție de experiența și nivelul de cunoștințe al oricărui trader.
 • Serviciile sunt adaptate pieței de tranzacționare din România.
 • Toate comisioanele și taxele sunt avantajoase.
 • Schimbul, în funcție de criptomoneda aleasă, durează cât mai puțin timp cu putință.
 • Garantează siguranța datelor și operațiunilor.
 • Asigură cele mai avantajoase cursuri pentru a cumpăra și a vinde criptomonede;
 • Oferă suport online permanent tuturor clienților doritori să solicite informații.
 • Dispune de o rețea de ATM-uri la care se pot face tranzacții și ridicări de numerar.

Interfața este prietenoasă, instrumentele de evaluare și decizie sunt nuanțate și practice. Iar aspectul cel mai important, menit să vă atragă să o încercați este reprezentat de modalitatea de plată simplă, ratele de schimb avantajoase și comisionele transparente. Așadar există toate motivele pentru a alege acastă platformă pentru tranzacțiile voastre de criptomonede.

 

De ce să alegeți criptomondele ca modalitate de a face profit?

Datorită creșterii valorii lor de chiar peste 100 de ori de la apariție și până astăzi și datorită interesului constant, compărarea sau vinderea de criptomende a adus profituri uriașe tuturor celor care au decis să aibă încredere în ele încă de la început.

Nu trebuie însă uitat faptul că datorită dinamicii specifice, riscul de a pierde este la fel de mare ca și șansa de a câștiga. Tocami de aceea în tranzacționare trebuie să vă înarmați cu suficientă rabdare pentru a învăța să folosiți toate instrumentele de analiză și de evaluare și să știți când să intrați în piață sau când să vă retrageți. Doar acționând puteți câștiga suficientă experiență pentru a profita.

Criptomonedele sunt cele mai interesante mijloace de a investi datorită următoarelor caracteristici:

 • Oferă un grad mare de securitate a tranzacționării

Toate detaliile tranzacțiilor sunt stocate într-un blockchain și râmân înregistrate pentru totdeauna. Toate date sunt securizate într-un sistem criptografic bazat pe o cheie publică. Iar pentru a putea realiza tranzacții este nevoie de o cheie privată, pe care o deține numai proprietarul. Tehnica criptografică folosită și toate metodele de securitate specifice o fac foarte greu de falsificat.

 • Deși se desfășoară la nivel global, tranzacțiile sunt foarte rapide

Stocarea tuturor informațiilor necesare tranzacționării se realizează printr-o rețea privată de calculatoare și sunt disponibile oricui, oricând, indiferent de locație. Confirmarea nu durează decât câteva minute.

 • Nu sunt reglementate de nicio autoritate statală sau internațională

Nu este nevoie de permisiunea niciunei entități pentru a tranzacționa astfel de monede. Totul se realizează într-o rețea privată prin intermediul unor platforme dedicate speciale.

 • Nu sunt reversibile, tranzacționarea fiind unilaterală

O dată confirmate tranzacțiile cu monede virtuale, nimeni nu mai poate schimba nimic și nimic din înregistrări nu poate fi anulat sau modificat.

 • Tranzacțiile sunt anonime

Schimburi cu criptomonede nu sunt asociate identității unor persoane din lumea reală.  Aceste monede au nevoie de o cheie publică pentru a fi transferate, care este livrată pe o adresă anume și care reprezintă o înșiruire de caractere. 

 

Așadar, din punct de vedere al modului de tranzacționare, al elementelor de siguranță și al protecției identității nu trebuie să vă faceți nicio problemă. Ele sunt concepute astfel încât să împiedice falsificarea sau utilizarea de mai multe ori de către același posesor.

Un rol important în securitatea oferită revin cratorului monedei, deținătorului platformei de tranzacționare utilizate, dar și posesorului unei astfel de monede. Toate aceste trei elemente sunt extrem de importante pentru a garanta siguranța oricărei tranzacții.

Riscul cel mai mare este reprezentat poate de modalitatea de tranzacționare. Fără o cunoaștere temeinică a specificului domeniului, fără folosirea elementelor de analiză și neținând seama de alegerea celor mai bune momente pentru a ieși sau a intra în piață, un trader începător s-ar putea să nu ajungă la rezultatul dorit.

Pentru mai multe informații despre detaliile de tranzacționare și pentru a testa cea mai accesibilă platformă din România, accesați Bitmahavi.com.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare