; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NoizzRO Anticariat Carti

(P) Unde vand carti? O intrebare cu un singur raspuns: Anticariat-Carti!

07 March 2019

Cu o contributie majora pentru evolutia oricarui individ care urmareste sa progreseze in societate si cu un rol de relaxare greu de egalat, pentru ca lectura deconecteaza de la cotidian si asigura un refugiu sigur intr-o poveste atractiva, cartile sunt o prezenta constanta in cele mai multe locuinte. Dincolo de avantajele numeroase pe care le ofera celui care le citeste, cartile sunt investitii sigure prin faptul ca la un moment dat pot fi vandute si, prin urmare, pot aduce si un profit financiar sigur.

 

Multi se intreaba „unde vand carti?' atunci cand vor sa vanda doar cateva volume sau intreaga biblioteca pentru ca pur si simplu isi doresc sa obtina o suma de bani pe care sa o reinvesteasca in alte carti pe care nu le-au citit sau au nevoie de sume mai mari de bani pentru a acoperi nevoi stringente. Indiferent de natura deciziei de a vinde carti, optiunea cea mai buna este Anticariat Carti, o prezenta online importanta pe aceasta piata, ale carei echipe de evaluatori de carte se deplaseaza la domiciliul clientului chiar si in weekend.  

 

De astfel, capacitatea de care Anticariat-Carti.com dispune pentru a cumpara volume de carti continuu, din orice domeniu, poate fi observata chiar din anunturile pe care magazinul virtual le face intr-un mod permanent – „cumpar carti de orice fel'. Absolut real, un astfel de anunt include avantaje mai importante decat le pot intui posibilii clienti:

 

Se achizitioneaza carti vechi si noi din orice domeniu

Anticariat Carti achizitioneaza carti vechi, rare si pretioase, dar in aceeasi masura cumpara si carti noi – inclusiv volume tiparite pe parcursul anului in curs. Domeniile nu au limita, cumparandu-se orice tip de carte – de la cele din literatura romaneasca si straina, la cele de stiinta si tehnica, pana la  dictionare, ghiduri si carti de bucate .

 

Se achizitioneaza carti chiar si in weekend

Clientii anticariatului sunt persoane fizice si juridice, deopotriva, din Bucuresti si din imprejurimi. Daca atunci cand se cumpara carti de la firme, este simplu ca echipa de evaluatori sa se deplaseze la sediile acestora in timpul programului de lucru, cand se cumpara carti de la persoane fizice cel mai potrivit este ca reprezentantii anticariatului sa se deplaseze pentru a evalua cartile si a le cumpara, dupa programul de lucru al clientilor. Acest lucru se si intampla!

Evaluatorii de la Anticariat Carti se deplaseaza acolo unde sunt solicitati inclusiv sambata si duminica, iar in timpul saptamanii, dupa ora 19.00.

 

Plata volumelor de carti achizitionate

Indiferent ca stocul de carte pe care reprezentantii anticariatului online il cumpara insumeaza cateva zeci de volume sau ca trece de cateva sute de volume, plata se va realiza pe loc. Evaluatorii de carte isi rezerva dreptul de a nu cumpara carti foarte deteriorate, cu pagini lipsa, fara coperti. Vanzarea de carte se face prin negociere, iar cartile vor fi preluate si platite doar cu acordul clientilor.

 

Procesul de programare evaluare si vanzarea de carti

Site-ul pe care anticariatul il detine este deosebit de intuitiv si simplu de parcurs. Pagina  „Vreau sa fiu sunat' are rolul de a asigura o comunicare eficienta intre anticariat si clienti. Cu exceptia cazurilor in care clientii prefera sa sune pentru a discuta direct cu un reprezentant al anticariatului, acestia pot sa completeze un formular de pe site, urmand sa fie contactati in cel mai scurt timp de catre un evaluator care va urma sa se ocupe de tranzactie.

 

Formularul include cateva campuri obligatoriu de completat: numele si prenumele persoanei care doreste sa vanda carti, numarul de telefon la care poate fi contactata, numarul de carti pe care doreste sa le vanda (estimativ) si intervalul orar in care persoana respectiva poate fi sunata.

 

Acum ca stiti unde puteti vinde cartile vechi, ramane doar sa luati legatura cu reprezentantii anticariatului pentru a fixa o intalnire cu acestia.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare