Homepage  / Știri / Articole

(P) Ultima tehnologie Neo QLED de la Samsung duce privitul la TV la un alt nivel

(P) Ultima tehnologie Neo QLED de la Samsung duce privitul la TV la un alt nivel

de Redactia Tvmania

Ai auzit de noua categorie de televizoare Neo QLED? Sunt produse de Samsung și revoluționează privitul la televizor. Neo QLED are multiple funcții prin care imaginea se vede extrem de clară și are capacitatea de releva cele mai fine detalii, completând imaginea cu un contrast uimitor. Acum, îți poți transforma propria locuință într-o sală de teatru sau cinema perfectă. Iată câteva dintre specificațiile revoluționare:

Picture quality – poți să vezi cele mai fine detalii, iar contrastul este uimitor. Imaginează-ți cum este să vezi imaginea atât de clară, astfel încât să intri cu totul în atmosfera filmului sau a jocului preferat. 

Quantum Matrix Technology Pro și Quantum Mini LED – oferă un negru perfect, iar lumina de fundal este uniformă, caracteristici ideale pentru ca sufrageria ta să devină propriul cinema, datorită performanței maxime a imaginii și controlului perfect al luminii. 

Cinematograf la tine în sufragerie cu noua tehnologie Neo QLED 

Cu noua gamă Neo QLED de la Samsung, pasionații de filme își pot transforma sufrageria într-un adevărat cinematograf datorită tehnologiei Quantum Matrix Technology Pro și a inovației Mini LED, prin care poți controla zonele de iluminare. Este o nou tehnologie care oferă o performanță a imaginii unică și un control desăvârșit al luminii – Quantum Matrix Technology Pro  si  Quantum Mini LED. Negrul este perfect, în timp ce lumina de fundal este uniformă. 

Televizoarele Samsung Neo QLED și funcțiile cu Inteligență Artificială

Probabil te întrebi cum este posibil ca un televizor să aibă încorporat funcție de Inteligență Artificială, care se găsește în special la computere și telefoane de ultimă generație. Ei bine, Samsung a lansat televizoarele Neo QLED, care oferă o experiență TV cu totul diferită față de una obișnuită. 

Tehnologia este dusă la următorul nivel datorită progreselor și a integrării inteligenței artificiale, astfel încât uitatul la televizor devine o experiență interactivă și extrem de interesantă. 

Mai mult, aceste televizoare pot fi optimizate după bunul tău plac. Poți schimba sursa de lumină și te poți juca cu fundalul, claritatea și luminozitatea. În plus, are tehnologia proprie Quantum Matrix și un procesor de imagine puternic. 

LED-urile acestor televizoare sunt cu adevărat revoluționare: sunt de 40 de ori mai mici decât un LED convențional. Samsung s-a gândit la altceva și a înlocuit pachetul folosit pentru a fixa LED-urile în poziție și o lentilă pentru a dispersa lumina, cu propria tehnologie numită Quantum Mini LED. Ce înseamnă? Micro-straturi incredibil de subțiri, compuse din zeci de mii de mini-LED-uri diferite, care oferă o calitate și un contrast al imaginii extraordinare. 

În plus, ecranul nu are margini și are un design foarte elegant, care se potrivește de minune în orice decor, fie el minimalist sau clasic. 

Noua categorie Neo QLED este disponibilă pentru precomandă aici: https://www.samsung.com/ro/precomanda-televizor-neoqled/?utm_source=tvmania&utm_medium=referral&utm_campaign=neo%20qled

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton