; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image1

(P) Tot ce ai nevoie să știi despre transportul de persoane spre Germania

01 July 2021

Ai nevoie să călătorești în Germania, indiferent că este vorba de interes de serviciu, să îți oferi un concediu mult așteptat sau să îi vizitezi pe cei dragi stabiliți acolo? Atunci în cele ce urmează vei afla totul despre una dintre metodele care îți prezintă o mulțime de avantaje: călătoria cu autocarul oferită de o firmă de transport de persoane în Germania.

Avantajele transportului de persoane cu Romfour

Călătoria cu autocarul este renumită pentru faptul că este printre cele mai accesibile metode de călătorie din punct de vedere al costurilor. Dacă însă alegi firme cu renume în domeniul transportului de persoane, precum Romfour, poți beneficia de o gamă mult mai largă de avantaje.

  • Din punct de vedere al siguranței, autocarele Romfour sunt cu toate inspecțiile la zi, cu reviziile efectuate corespunzător și menținute în cea mai bună formă. Mai mult, șoferii angajați sunt adevărați profesioniști, astfel încât călătoria ta va fi una ce se efectuează în condiții de maximă siguranță.
  • Datorită flotei noi de autocare, de ultimă generație, acestea oferă călătorilor cele mai bune și confortabile condiții de călătorie. Scaune comode, tapițerii curate, prize și wi-fi, aer condiționat, toate acestea le sunt puse la dispoziție celor care aleg să călătorească cu Romfour.
  • Plata călătoriilor se poate face simplu și rapid pe site, fără să necesite deplasarea la sediile firmei. În plus, la achizițiile online îți este oferită o reducere de 10 Euro .

Poți ajunge oriunde în Germania cu Romfour?

Atunci când alegi să călătorești cu o firmă serioasă, marele avantaj este că aceasta cuprinde o listă largă de orașe din majoritatea țărilor membre ale Uniunii Europene. Spre exemplu, dacă alegi curse spre Germania din România cu Romfour vei vedea că ai o variantă largă de orașe de destinație, de la cele mai cunoscute până la cele mai micuțe și autentice orașe nemțești.

Cum se poate trimite un colet către Germania? 

Mai mult, dacă nu ai nevoie să pleci personal, însă trebuie să trimiți un pachet urgent, care cu alte metode de livrare ar ajunge și greu și cu niște costuri enorme, poți să alegi să transporți colete spre Germania cu o firmă de transport de persoane.

  • Sistemul de transmitere este extrem de simplu, tot ce trebuie să faci este să completezi online formularul de transport care să cuprindă orașul de unde se trimite coletul, orașul unde trebuie livrat coletul, data ridicării, numărul coletelor și greutatea lor. 
  • Dacă însă nu regăsești unul din orașe pe listă, poți cere consultanță telefonică pentru a se găsi cea mai bună soluție pentru tine. 
  • Pachetul ajunge rapid la destinație, termenul de livrare fiind cuprins între 3 și 7 zile lucrătoare.
  • Coletele vor fi manevrate cu grijă și vor fi transportate în siguranță pentru a ajunge la destinație intacte. 

Vei găsi cu greu atâtea avantaje în cazul exportului prin curieratul național sau privat, de aceea varianta trimiterii coletelor cu firma de transport Romfour este opțiunea cea mai sigură, rapidă și ieftină pentru tine.

Astfel, pentru plecările viitoare alege cu încredere călătoria cu autocarul spre Germania cu Romfour. Vei ajunge la destinație odihnit, rapid și în siguranță fără ca tu să depui nici măcar cel mai mic efort!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare