; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Top filme si seriale 1

(P) Top filme și seriale pe serviciile de streaming video online ce nu trebuie ratate în 2021

15 March 2021

Află totul despre top filme și seriale ce nu trebuie ratate în 2021 dacă ești un fan al serviciilor de streaming online. Informații utile în articol.

2020 este anul în care platformele de streaming video online la cerere au înregistrat cele mai mari audiențe. Netflix a atins bornă de 200 de milioane de abonați, după ce în 2020 s-au înscris peste 28 de milioane de noi utilizatori. Disney + a ajuns la 87 de milioane de abonați (în condițiile în care platforma a fost lansată în 2019), iar Hulu a ajuns la 37, 7 milioane de utilizatori înregistrați.

Netflix a dominat piața în 2020, cu 34% din numărul de vizionari, cu Hulu la mare distanță (11%), Amazon (8%) și Disney + cu 4%. Nici nu este de mirare că în 2021 platforma Netflix se așteaptă la un profit dee 19 miliarde de dolari la nivel global. Competiția pe piața platformelor de streaming video se intensifică, majoritatea acestor servicii lansând filme și seriale cu care să câștige lupta pentru supremație în rândul abonaților.

Filme și seriale care nu trebuie ratate în 2021 pe platformele de streaming video

Netflix dispune de o vastă selecție de filme și seriale, de la cele de acțiune, aventură și SF și până la drame care au loc în lumea jocurilor de noroc (pe vremea când jucătorii mergeau la cazinourile din Vegas și mai puțin jucau de acasă la un cazinou online) sau comedii ori documentare.

Pentru 2021, printre cele mai așteptate titluri se numără Blonde' (Ana de Armas/Adrien Brody), Dont Look Up' (Leonardo di Caprio/Meryl Streep/Jennifer Lawrance/Cate Blanchett), Munich' (Jeremy Irons), News of the World' (Tom Hanks), Red Notice' (Gil Gadot/Ryan Reynolds/ Dwayne The Rock Johnson) și The Woman in the Window' (Amy Adams/Gary Oldman).

Fanii serialelor Netflix vor avea parte de noi sezoane și lansări în 2021 – “Vikings: Valhalla”, “Fate: The Winx Saga”,”Maya and the Three”, “Firefly Lane”, ” Cobra Kai – sezoanele 3 și 4', Lucifer' (sezoanele 5 și 6), Narcos' (sezonul 3), Stranger Things' (sezonul 4) și The Witcher' (sezonul 2).

Apariția canalului Disney Plus nu a însemnat doar pierderea de către Netflix a 13% din portofoliul de filme și seriale, ci și lansarea unui competitor puternic pe piața de streaming video. Cu siguranță că Disney + îi va atrage pe platforma sa pe fanii universului Marvel cu cel mai nou serial – The Falcon and the Winter Soldier'. Sebastian Stan și Anthony Mackie vor face echipă pentru primul sezon confirmat și care va avea 6 episoade.

Plus că fanii Marvel vor avea la dispoziție și serialul Wanda Vision' care va fi lansat tot în 2021. Ca să nu mai amintim și faptul că Loki' va avea parte de propriul serial, la fel cum se întâmplă și cu Ms. Marvel' sau Hawkeye' și continuând cu Marvel Studios: Legends'.

În plus, lista serialelor este completată de Chipn Dale', Monsters at Work', High School Musical', “The Mighty Ducks: Game Changers” și The Mysterious Benedict Society”, precum și cu o serie de documentare de top – America The Beautiful', A Real Bugs Life' sau Secrets of the Whales'.

Hulu încearcă să câștige în popularitate prin titlurile pe care le oferă în 2021, printre cele mai bine cotate numărându-se Justified', Better Things', Atlanta', What we do in the shadows', Ramy', Harlots', Fargo', Damages' și Mrs. America'.

Amazon Prime și-a propus să își consolideze cota de piață în acest an, așa că le propune abonaților săi (dar și celor care doresc să devină utilizatori înregistrați) conținut de calitate. Filmele Bliss' (Salma Hayek/Owen Wilson), Coming 2 America' (Eddie Murphy), The Map of Tiny Perfect Things' și serialele Tell me your secrets' și The Boarding School' deja sunt gata pentru vizionare.

HBO Max le oferă abonaților săi spectacol garantat în 2021, printre filmele și serialele ce vor putea fi urmărite, numărându-se The Little Things', Tom & Jerry', Mortal Kombat', Godzilla versus Kong', Space Jam: A New Legacy', Gossip Girl', Tokyo Vice', Friends Reunion Special', The Suicide Squad', Malignant', Dune' și Matrix 4'.

Oferta platformelor de streaming video este generoasă în 2021 și abonații vor avea la dispoziție, pe lângă aceste noi titluri, și posibilitatea de a revedea cele mai faimoase filme și seriale de până în prezent. Cu siguranță că nu va fi un an în care să te plictisești în fața micilor și marilor ecrane, așa că, indiferent de platforma aleasă, nu ne rămâne decât să îți urăm Vizionare plăcută'!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare