; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PA207937

(P) Te trezești la aceeași oră noaptea? Ce poate însemna!

21 October 2019

Există perioade de timp în care te trezești la aceeași oră în timpul nopții? Nu ești singura căreia i se întâmplă, așa că există și o explicație. Iată care e aceasta și ce înseamnă ora la care te trezești!

 

De câte ori nu ți s-a întâmplat să te trezești în timpul nopții la aceeași oră? Te scoli, te uiți la ceas și constați că este cel puțin a patra sau a cincea oară când situația se repetă. Conform medicinei tradiționale chinezești energiile circulă prin corpul nostru la anumite intervale de timp de-a lungul celor 24 de ore. Faptul că tu te trezești la o anumită oră noaptea poate însemna blocarea fluxului energetic în anumite zone ale corpului. Organele noastre au nevoie de energie pentru a se vindeca și reface pe timpul nopții, pentru o bună funcționare a doua zi, așa că acordă o atenție sporită întreruperilor de somn din timpul nopții, astfel încât să nu se mai repete.

 

Dacă te trezești în jurul orei 1

Înseamnă că ai griji, probleme și resentimente care nu-ți dau pace. La ora 1 noaptea somnul trebuie să fie unul adânc, căci organismul se reface după oboseala de peste zi.

Recomandare: Trebuie să rezolvi situațiile stresante din viața ta pentru a te putea odihni din nou bine.

 

Dacă te trezești în jurul orei 2

Este ora la care mușchii tăi se relaxează într-un somn profund, pentru a scăpa de încordarea de peste zi, iar țesuturile afectate se regenerează. Dacă te trezești des în jurul orei 2 dimineața, înseamnă că ești obosită fizic, muncești enorm sau trăiești în stare de tensiune permanentă.

Recomandare: destinde-te înainte de somn cu o baie fierbinte cu ulei aromatic de levănțică și renunță la munca grea de peste zi sau dacă nu este posibil, atunci stabilește-ți niște limite în care să te încadrezi, astfel încât să nu te mai epuizezi.

 

Dacă te trezești în jurul orei 3

Este posibil să ai probleme de digestia, cu rinichii sau cu ficatul, care nu face față pentru a elimina toxinele din organism.

Recomandare: renunță la masa de seară și încearcă să iei ultima gustare la ora 19.00 sau cu cel puțin trei ore înainte de somn. Totodată, nu consuma lichide multe seara pentru că altfel vei fi nevoită să te trezești pentru a le elimina, iar ora 3 dimineața este aceea de cele mai multe ori, după somnul profund de dinainte de aceasta oră.

 

Dacă te trezești în jurul orei 4

Este ora la care se refac plămânii, conform medicinei tradiționale chinezești. Așadar, trezirea la ora 4 dimineața poate însemna că ai probleme de respirație, dar și probleme în plan personal, afectiv. Și depresia poate fi una dintre cauzele trezirii la această oră.

Recomandare: încearcă tehnici de relaxare înainte de somn și înveselește-ți viața cu tot ceea ce poți. Înconjoară-te de oameni veseli care să-ți dea o stare de bine.

 

Dacă te trezești în jurul orei 5

Înseamnă că suferi de un blocaj emoțional. Fie te-ai certat cu o persoană și nu știi cum să te reîmpaci, fie ai fost dezamăgit/ă în dragoste ori ai suferit o decepție în viața de zi cu zi.

Recomandare: încearcă să faci pace cu tine în primul rând, să ai încredere în valoarea ta și mai apoi reglează conflictele și cu cei din jur.

 

O saltea confortabilă, tot ceea ce ai nevoie!

Toate aceste treziri în miezul nopții poate n-ar mai avea loc dacă ai investi într-o saltea de calitate care să-ți asigure un somn liniștit pe tot parcursul nopții. Oferte saltele găsești o mulțime, iar cele de la Magniflex sunt printre cele mai bune de pe piață. De exemplu, salteaua Diamante Dual este o saltea cu design modern, două tipuri de fermitate moale și medie, care oferă un confort rafinat. Nucleul este format din mai multe straturi de spumă Elioform, Eliosoft, spumă cu memorie și spumă gel, ce creează un echilibru perfect al senzațiilor. Tehnologia Dual Core® din salteaua Diamante Dual este o inovație prin care nucleul saltelei (partea sa interioară) este împărțit în două jumătăți aflate într-o singură husă. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale – moale și medie. Prin rotirea jumătăților salteaua îți va oferi trei combinații posibile pentru fermitate – medie-medie, medie-moale sau moale-moale. Saltelele Dual Core® sunt o soluție foarte bună pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru fermitatea saltelei. Materialul textil Outlast® reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară. Atunci când acestea intră în contact cu corpul, preiau sau degajă căldură pentru a menține un nivel uniform al temperaturii. Acest lucru previne transpirația și controlează diferențele de temperatură. Spuma cu memorie de pe ambele părți ale saltelei oferă un confort excepțional. Răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură – acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, te veți simți relaxat/ă imediat ce te vei întinde pe suprafața ei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și, totodată, ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare