; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PA207352

(P) Sportul te ajută să dormi mai bine

01 October 2019

În ultima perioadă nu dormi prea bine? Alege să faci mișcare fizică și vei vedea cum somnul tău va fi mai bun!

 

Nu trebuie să faci sport de performanță ca să ai parte de o odihnă bună. Asta în cazul în care nu ești o mare iubitoare a activităților fizice și suferi de insomnii. Puțină mișcare fizică, cum ar fi chiar și banalul mers pe jos timp de 15-30 de minute, te va ajuta să-ți îmbunătățești calitatea somnului.

 

Combate insomnia prin mișcare fizică

Puțin sport nu strică nimănui și asta este știut de toată lumea, numai că nu toți și pun în practică ceea ce le face bine, până când ajung să se confrunte cu diverse afecțiuni sau cu neplăcutele insomnii. Iar atunci, trebuie să ia măsuri! Ei bine, mișcarea fizică este una dintre ele. Sportul practicat în primele ore ale dimineții pare a fi cel mai bun antidot pentru insomnii. Poate fi o ușoară alergare în parc, mers la sală, la aerobic, la zumba, cu bicicleta sau chiar o plimbare în ritm alert, în aer liber. Orice ai alege, corpul tău îți va mulțumi iar somnul tău se va îmbunătăți considerabil. Iar după un somn odihnitor și starea ta de spirit va fi una mai bună, vei avea mai mult chef de viață și de activitățile cotidiene.

 

O saltea de calitate, garanția unui somn bun

Iar după o partidă de sport sau de mișcare în aer liber, ce poate fi mai bun decât o odihnă bună, în patul tău confortabil! Dacă ai așa ceva! În caz contrar, dacă patul și salteaua de pat nu sunt de bună calitate, atunci nici nu-i de mirare că nu te odihnești bine și suferi de insomnii. E timpul să faci o schimbare și să-ți achiziționezi o saltea de pat de bună calitate, care să-ți asigure un maximum de confort ori de câte ori vrei să te relaxezi în patul tău. O alegere bună, în acest sens, poți face cu salteaua Magnistretch, de la Magniflex, producător de top pe piața europeană a saltelelor. Magnistretch este o saltea de nouă generație cu o structură unică, dezvoltată la Universitatea din Florența de către specialiști ortopedici de top. Secțiunile oblice din spumă ce constituie nucleul saltelei, formează așa-numitele plăci Stretch, care întind ușor coloana vertebrală în timpul somnului și asigură o îngrijire activă pentru sănătatea spatelui, noapte de noapte. Magnistretch este salteaua ideală pentru toată lumea care se confruntă cu dureri și tensiune ale spatelui în timpul activităților zilnice. Indiferent dacă ești un sportiv activ, dacă zilele tale sunt încărcate cu multe responsabilități sau ai dureri cronice, acest produs îți va aduce un somn calm și relaxant. Materialul textil cu tehnologia Outlast® reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară. Atunci când acestea intră în contact cu corpul, preiau sau degajă căldură pentru a menține un nivel uniform al temperaturii. Acest lucru previne transpirația și controlează diferențele de temperatură. Spuma cu memorie din materialul textil al husei răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură – acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, te veți simți relaxată imediat ce te vei întinde pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare. Aceasta este o saltea cu garanție pe viață.

 

Perna potrivită pentru odihna ta!

Din oferta celor de la Magniflex poți alege, pe lângă saltele, și o pernă de calitate, realizată după ultimele standarde și tehnologii în domeniu. Aici găsești perne cu formă anatomică sau ortopedică, din 100% spumă cu memorie HD, spumă gel, spumă Mallow, indispensabile pentru nopți liniștite și confortabile.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare