; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

878

(P) Seriale TV care au inspirat sloturile de cazino

06 November 2020

Emisiuni TV, în special cele de tip reality-show, au condus topurile de entertainment în ultimii 60 de ani. Milioane de telespectatori vizionează serialele preferate și dezvoltă o legătură specială cu personajele spectacolelor.

Cu aproximație la sfârșitul secolului 20, entuziaștii de jocuri de noroc au salutat apariția sloturilor tematice cu emisiuni TV, atât în ceea ce privește cazinourile terestre, precum și cele online. Popularitatea acestor spectacole a fost valorificată în mod strălucit de numeroase companii de top, precum Playtech și IGT. Dacă ești și tu curios să vezi cum arată un joc online inspirat din seriale TV, hai la Netbet Casino și alege din sute de sloturi.

 

Star Trek

Popularul serial cu tematică spațială s-a axat în jurul aventurilor căpitanului James T. Kirk, alături de echipajul navei Starship Enterprise. Chiar dacă acțiunea din Star Trek a fost imaginată în jurul secolului 23, serialul s-a concentrat totuși pe mai multe probleme sociale din anii 1960, cum ar fi religia, sexul, politică și altele.

Star Trek a făcut furori la lansarea din anii 60. După ce seria originală a fost scurtată după doar 3 sezoane, Paramount a achiziționat drepturile exclusive ale serialului și s-a bucurat de cele mai mari încasări din toate timpurile. Popularitatea personajelor a făcut ca serialul să fie transformată într-un film în 2009, film care s-a bucurat la rândul său de un mare succes.

Friends

Chipurile lui Joey, Monica, Rachel, Chandler și restul echipei Friends au apărut pe zeci de sloturi din majoritatea cazinourilor online. Început în 1994, sitcomul a rulat timp de 10 sezoane de succes.

Cu o distribuție remarcabilă, avându-i în prin plan pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer, serialul se învârte în jurul a șase prieteni de 20 și 30 de ani care locuiesc în Manhattan, New York City. Seria a fost produsă de Crane Productions, în asociere cu Warner Bros Television.

Serialul Friends a primit aprecierile publicului pe toată durata difuzării sale, devenind unul dintre cele mai populare sitcomuri de televiziune din toate timpurile. Succesul pe care Friends l-a avut de-a lungul timpului a fost recunoscut prin nominalizarea la 62 de premii Emmy Primetime și câștigarea premiul Outstanding Comedy Series în 2002 pentru al optulea sezon.

 

                                                                                                 

CSI: Crime Scene Investigation

Variațiile nenumărate ale acestui serial TV incredibil de popular au inspirat nenumărate alte producții similare, însă originalul este probabil cel mai cunoscut. CSI Miami și CSI Las Vegas, în special, au găsit reprezentare printre sloturile cu tematică pentru emisiuni TV, care apar în multe cazinouri, atât fizice, cât și online.

 

American Idol

American Idol este primul reality-show bazat pe industria muzicală din SUA. Emisiunea a fost difuzată în 2002, iar conceptul de bază este alegerea un cântăreț prin intermediul votului dat de către public. Milioane de oameni votează în fiecare sezon pentru a-și alege preferatul.

 

 

Spectacolul a fost în mod constant evaluat ca unul dintre primele 5 show-uri TV din SUA încă de la apariția sa în 2002. Între câștigători s-au numărat Kelly Clarkson, Kris Allen și Carrie Underwood, toți ajungând în cele din urmă la recorduri în industria muzicală și adevărate pop staruri.

 

Wheel Of Fortune (Roata norocului)

Un spectacol strălucit gândit de Merv Griffin, Wheel Of Fortune (Roata norocului) a fost difuzat pentru prima dată în 1975 și are la bază celebrul joc Hangman (Spânzurătoarea). Concurentul trebuie să ghicească literele dintr-un puzzle de cuvinte. Puzzle-urile se bazează pe diferite categorii, iar concurenții învârt roata tematică pentru a câștiga o anumită valoare, pe care o vor primi dacă ghicesc o literă corectă. Numărul de litere ghicite din cuvântul dat, înmulțit cu valoarea derivată din roată reprezintă câștigurile totale ale concurentului. O rundă bonus la sfârșitul tuturor celorlalte runde îi permite concurentului să lupte pentru jackpot.

Emisiunea rulează cu succes din 1975, cu aceleași gazde ca pe care le-a avut la momentul lansării. 84 de țări diferite au adoptat acest spectacol fără a-i schimba vreodată numele. Emisiunea Wheel Of Fortune (Roata norocului)  a fost evaluată drept cea mai bine cotată producție  TV din istoria televiziunii americane până în 2011.

 

The Flintstones

Flintstone, originalul extrem de popular al Cartoon Network, a fost produs de Hanna-Barbara și difuzat pentru prima dată în 1960. Serialul TV s-a centrat în jurul a două familii principale – Flintstone și vecinii lor Rubble. Personajul principal al este Fred Flintstone, iar spectacolul se desfășoară în epoca de piatră, familia deținând chiar și un dinozaur de companie! Aventurile zilnice ale ambelor familii sunt documentate în spectacol într-un mod hilar, alături de dependența de bowling a lui Fred.

Spectacolul a fost unul dintre serialele animate cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Zeci de ani după lansarea primei serii, mai multe filme și emisiuni de acțiune live au fost lansate pe baza acelorași personaje. Există, de asemenea, 2 parcuri tematice Flintstones în SUA. Emisiunea a fost clasificată ca a treia cea mai bună serie de comedie animată din toate timpurile de revista Times, iar Fred Flintstone este considerat pe scară largă ca unul dintre cele mai populare personaje animate individuale din toate timpurile.

Family Guy

Unul dintre cele mai amuzante seriale TV din toate timpurile, Family Guy prezintă în esență stereotipurile unei familii tipice americane. Serialul este presărat cu glume indiscrete și intruzive. Personajul principal, Peter, încearcă din răsputeri să-și păstreze întreaga familie mulțumită, însă întâlnește câteva obstacole hilare pe drum.

Serial TV cuprinde 15 sezoane, iar producția continuă să atragă milioane de spectatori prin redifuzarea sa, chiar și la 18 ani de la lansare. Family Guy a câștigat 5 premii Emmy și a fost considerat unul dintre cele mai de succes seriale TV animate din toate timpurile, din punct de vedere al încasărilor.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare