; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Samsung Galaxy din seria S21

(P) Samsung Galaxy S21 vs Samsung Galaxy S21 Plus vs Samsung Galaxy S21 Ultra: Cele mai importante diferențe pe care trebuie să le ai în vedere

15 April 2021

Înainte de a investi în oricare din cele trei telefoane mobile Samsung Galaxy dins eria S21, reține următoarele lucruri extrem de importante!

 • Indiferent de terminalul pentru care optezi, vei avea parte de aceeași experiență unică Galaxy S21, pentru că toate cele trei telefoane din această serie au multe lucruri în comun ca de exemplu: posibilitatea de a înregistra videoclipuri în rezoluție 8K, camere principale cu sisteme formate din cel puțin trei lentile și performanțe de top;
 • Unele modele s-ar putea să ți se potrivească mai bine dacă decizia ta de cumpărare se bazează pe aspecte precum: ergonomia, autonomia sau design-ul;
 • De la lansarea lor la sfârșitul lunii ianuarie a anului trecut și până în prezent, telefoanele mobile Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra s-au ieftinit considerabil motiv pentru care acum este momentul potrivit să faci o investiție;
 • Dacă nu este complet satisfăcut de aspectul telefonului pe care vrei să-l cumperi sau vrei să-i adaugi un plus de personalitate, întotdeauna ai posibilitatea de a investi într-un set de huse Samsung Galaxy S21, huse Samsung Galaxy S21 Plus sau huse Samsung Galaxy S21 Ultra de la Itelmobile care să-l transforme în terminalul ideal pentru tine!

Așa cum spun cei de la Samsung, există câte un Galaxy pentru fiecare! Și într-adevăr, dacă ne gândim la faptul că avem trei modele de telefoane Samsung Galaxy în seria S21, atunci într-adevăr, indiferent de așteptări, putem găsi un terminal care să ne facă pe plac.

Terminalele seriei S21 nu au diferențe majore la capitolul performanțe

Deoarece toate cele trei telefoane mobile ale seriei Samsung Galaxy S21 sunt prevăzute cu același procesor și anume un Snapdragon 888, fiecare dintre ele rulează cu aceeași acuratețe și calitate orice aplicație sau joc disponibil la ora actuală pe piață. Pentru că dispune de mai multă memorie RAM, la prima vedere am putea fi tentați să credem că Samsung Galaxy S21 Ultra se mișcă mai fluid. Dar o diferență notabilă în utilizarea acestui tip de memorie se vede abia atunci când deschizi simultan o mulțime de aplicații.

Indiferent de model, terminalele seriei Galaxy S21 îți oferă rate de refresh de 120 Hz

Toate cele trei modele ale seriei galaxy S21 au rate de refresh ale ecranului de 120 Hz. Cu alte cuvinte, oricare dintre ele redă imaginile într-un mod imaculat și îți oferă o experiență de utilizare premium, mai ales atunci când cauți printrea aplicațiile sistemului. De asemenea, toate aceste trei telefoane mobile vin la pachet cu funcția Eye Comfort Shield care ajustează în mod automat culorile ecranului în funcție de momentul zilei. Astfel, ca utilizator , ai parte de tonuri mai reci și luminoase în prima parte a zilei, care se transformă treptat în tonuri calde odată cu trecerea timpului.

Există diferențe în ceea ce privește camerele foto, dar nu sunt notabile

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra pot înregistra videoclipuri la o rezoluție de 8K, cu 24 de cadre pe secundă, sau la o rezoluție de 4 K cu 60 de cadre pe secundă. Este adevărat că beneficiezi de anumite bonusuri dacă investești într-un telefon Samsung Galaxy S21 Ultra. Dar toate acestea nu fac o diferență notabilă, mai ales dacă intenționezi să-iți folosești telefonul în mod obișnuit și nu obligatoriu pe post de cameră foto. 

În concluzie:

Merită să investești în telefonul Samsung Galaxy S21 dacă:

 • ai un buget de investiție nu foarte generos;
 • nu îți dorești sau nu ai nevoie de lentila cu 10x zoom a telefonului Samsung Galaxy S21 Ultra;
 • nu vrei să-ți folosești telefonul pe post de cheie digitală pentru mașina ta, așa cum o poți face cu Samsung Galaxy S21 Plus sau Samsung Galaxy S21 Ultra.

Merită să investești în telefonul Samsung Galaxy S21 Plus dacă:

 • îți plac telefoanele mobile cu ecrane generoase și nu îți dorești cel mai ergonomic terminal de pe piață;
 • vrei multă autonomie;
 • vrei un telefon pe care să nu-l schimbi în următorii ani.

Merită să investești în telefonul Samsung Galaxy S21 Ultra dacă:

 • vrei cea mai bună baterie posibilă;
 • îți faci mii de poze selfie;
 • vrei să folosești stiloul S Pen pe un telefon din seria S.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare