; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aragazuri si plite rustice

(P) Rustic – noua linie design a aparatelor electrocasnice mari de bucătărie care a dominat în anul 2020

22 December 2020

Atunci când auzim termenul de „rustic', cu siguranță majoritatea ne gândim la mobila din lemn gros, masiv și impunător, destinată zonei de living sau dormitoarelor. Dar termenul de rustic diferă în funcție de context. Pentru bucătărie, termenul rustic face referire la aparate electrocasnice elegante prin prezența detaliilor din bronz pe diferite componente ale aparatului și chiar prezența anumitor componente din lemn. 

Studio Casa, unul dintre brandurile în care românii au încredere atunci când vine vorba despre aparate electrocasnice și produse pentru casă, afirmă faptul că majoritatea clienților Studio Casa s-au îndreptat pentru anul 2020 spre aparatele electrocasnice mari cu design rustic.

„Ne place să oferim clienților ceea ce își doresc și ceea ce au nevoie, iar pentru realizarea aparatelor electrocasnice lucrăm cu mari companii producătoare și cu designeri de top pentru a asigura atât calitatea înaltă și buna funcționare, cât și estetica. Se pare că anul acesta, în top vânzări electrocasnice mari s-au numărat modelele rustice, ceea ce ne bucură enorm, deoarece acesta este un proiect la care am lucrat mulți ani alături de profesioniști care au testat și retestat produsele de zeci de ori pentru a asigura o calitate înaltă. ' – declară un reprezentant Studio Casa. 

Printre cele mai îndrăgite aparate electrocasnice mari de la Studio Casa se numără aragazurile rustice și hotele rustice. 

Aragazurile și hotele rustice – favoritele clienților Studio Casa

În gama electrocasnicelor mari cu design rustic, Studio Casa se poate mândri cu zeci de modele și produse diferite, precum: plite rustice, cuptoare rustice, aragazuri rustice, hote rustice. Dintre aceste produse, preferatele clienților în anul 2020 au fost aragazurile și hotele rustice. 

„Conform statisticilor, cele mai multe vânzări le-am avut la două tipuri de produse: aragazuri rustice și hote rustice. Nu ne  miră acest lucru deoarece aragazul este un produs cu funcție 2 – 1: cuptor și plită, ceea ce înseamnă că achiziționarea unui astfel de produs le aduce clienților un preț mai avantajos și performanță dublă.' – declară un reprezentant Studio Casa. 

 

La Studio Casa, aragazurile rustice se definesc în principal prin 3 culori și non culori: crem, maro și negru, care, în funcție de model, au diferite tonuri: mai închise sau mai deschise. Ce au în comun aceste produse este accentul de bronz regăsit în zona de butoane și mânerul ușii cuptorului. 

Aragazurile rustice Studio Casa au alimentare prin gaz, alimentare electrică sau alimentare mixtă (presupune ca plita și cuptorul să aibă alimentare pe surse diferite). În zona de plită, acestea au fie 4, fie 5 ochiuri / arzătoare, iar zona de cuptor se definește prin funcții și sisteme diferite în funcție de model. 

Hotele rustice sunt decorative în mare parte, având un design absolut superb definit prin finețe și atenție la detalii. Întâlniți atât hote în nuanțe deschise, cât și hote în nuanțe închise, astfel încât să se potrivească cu aragazurile rustice. Majoritatea modelelor de hote rustice de pe StudioCasa.ro dețin o ramă din lemn natural pentru un efect mult mai elegant. 

Atât aragazurile rustice cât și hotele rustice sunt definite prin minimalism și eleganță, oferind bucătăriei o atingere delicată. Fiecare produs vine însoțit cu manual de instrucțiuni pentru a facilita instalarea și procesul de utilizare. Utilizate corect, produsele vor funcționa pentru cel puțin 10 ani. 

„Produsele noastre sunt profesionale și au rezistență îndelungată. Totuși, pentru a depăși pragul de 10 ani, clienții trebuie să citească atent manualul de instrucțiuni de asamblare, utilizare și curățare dacă doresc performanțe maxime pentru un timp îndelungat.' – declară un reprezentant Studio Casa. 

Aragazuri și hote rustice Studio Casa – individuale sau pachete avantajoase

Pentru a corespunde cu fiecare nevoie și necesitate în parte, Studio Casa le oferă clienților atât produsul individual, cât și în pachete avantajoase. 

„În centrul nostru stă clientul și dorim să ne asigurăm mereu că acesta este mulțumit. Astfel, produsele se pot achiziționa separat sau în pachete promoționale. 

Pachetele promoționale sunt gândite deja de către echipa de design și echipa de marketing, astfel încât acestea să corespundă din punct de vedere estetic. Acestea sunt foarte avantajoase și cu siguranță vor oferi acel aspect elegant și luxuriant pe care clienții îl caută pentru bucătăria lor.' – declară un reprezentant Studio Casa

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare