; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Huse iphone 8 plus_1

(P) Rolul huselor și influența lor asupra dispozitivului mobil

10 September 2018

Mai ales atunci când telefonul este nou, o husă de protecție este ideală. Mulți spun că arată prea bine pentru a-l mai încărca și cu un astfel de accesoriu, însă nu înțeleg riscul la care se supun atunci când optează pentru această alegere. Explicații care vizează grosimea adăugată smartphone-ului, lipsa originalității – cum spun unii, costurile ce le implică, în final sunt o justificare insuficientă. Abia după ce se produce inevitabilul apare și conștientizarea problemei.

 

Indiferent de opinia personală vis a vis de aceste accesorii, husele sunt o necesitate ce depășește cu mult partea estetică. De altfel, acestea sunt atât de variate și complexe, încât pot fi și o soluție estetică ireproșabilă. Dovada o face gama completă de opțiuni propuse de Stifler – magazin online specializat în huse Samsung, husa iPhone 8 Plus și alte tipuri de huse, dar și accesorii pentru protecția de smartphone-uri în modele diverse.

Iată care sunt câteva dintre motivele cel mai frecvent induse de cei care încă nu îmbrățișează ideea de a utiliza o husă de protecție a telefonului mobil.

Efectul pe care îl are asupra aspectului original al telefonului

Cu fiecare lansare, telefoanele mobile sunt tot mai ușoare și subțiri totodată. Este adevărat că sunt mai atractive pentru public, însă în ceea ce privește durabilitatea lor, aceasta este pusă sub semnul întrebării.

Epoca telefoanelor indestructibile, cu durată lungă de viață a apus de ceva timp. Acum, cu toate că sunt mai performante, necesită atenție deosebită la utilizare. Pentru că nimeni nu poate fi în permanență cu ochii în patru când vine vorba despre utilizarea lor, husa devine ajutorul de nădejde. Sunt și persoane care nu sunt de acord cu această soluție, însă costurile aferente daunelor ar fi mult prea costisitoare pentru majoritatea românilor.

Așadar, asigurarea protecției printr-o husă eficientă și cu aspect estetic deosebit este și recomandarea experților Stifler. Pe site sunt disponibile huse realizate din diverse materiale, cu design-uri frumoase, elegante, practice. Simple sau cu imprimeuri diverse, acestea pot completa cu succes orice ținută, aducând pe deasupra un plus estetic aparte.

Nivelul de protecție pe care îl asigură smartphone-ului

Husa de protecție poate fi considerată o asigurare a telefonului. Impactul pe care lipsa husei îl poate avea asupra dispozitivului poate duce la distrugerea lui. Contactul cu o suprafață tare, dură, poate conduce la defectarea parțială sau totală a telefonului. De altfel, acest accesoriu aduce o contribuție însemnată și în ceea ce privește riscul de afectare cauzat de umiditate, de praf sau alți altfel de factori. Husa protejează telefonul și contra zgârieturilor inestetice. De preferat  în acest sens este a alege o husă confecționată dintr-un material special cunoscut pentru capacitatea de a feri dispozitivul de astfel de factori.

Diversitatea materialelor din care sunt confecționate husele de la Stifler

Vis a vis de o asemenea alegere, clasa de opțiuni este una variată. Fiecare poate alege culoare, design-ul, modelul și materialul dorit. Raportarea la calitatea lor și la capacitatea fiecăruia de a proteja dispozitivul este de preferat.

Astfel, după preferințe, doritorii pot cumpăra de la Stifler huse cu consistență a materialului moale sau dură, aderente sau netede, cu aspect mat sau lucios și așa mai departe.

La început, majoritatea se orienta după modele din plastic. Erau mai accesibile și practice totodată. La fel au rămas și acum modelele de la Stifler, care sunt realizate din plasticuri variate – policarbonat, poliuretan, polipropilen. Sunt dedicate gadgeturilor inteligente, ideale pentru smartphone-urile moderne. Sunt preferate pentru protecția ce reușesc să o asigure la zgârieturi și șocuri.

De asemenea, reprezintă o opțiune de top cea a huselor realizate din fibră de carbon. Mixul de chimicale din care sunt confecționate reușește să asigure huselor un plus de protecție, iar asta se întâmplă fără să adauge greutate huselor.

Este apreciată fibra de carbon și pentru rezistența de care dă dovadă, chiar dacă are un aspect subțire. Modelele expuse în magazinul menționat prezintă o textură deosebită, ceea ce oferă și o estetică pe măsură.

Mai există și varianta huselor din silicon, cauciuc, din piele, metalice. Fiecare se poate orienta pe site după un model de husă, care să se plieze preferințelor, dar și necesității dispozitivului. Cât despre costuri, acestea variază în funcție de tipul husei alese, de model, de calitate.

 

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare