; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro  storeexpert.ro

(P) Rafturi metalice plus utilaje de calitate superioară ce nu trebuie să vă lipsească din depozite, de la Storeexpert.ro!

26 February 2020

Atunci când ne gândim la o afacere care presupune depozitarea unor mărfuri, organizarea unui depozit este esențială pentru bunul mers al tuturor activităților. O depozitare defectuoasă a produselor, poate duce la îngreunarea tuturor proceselor deoarece va dura mult ca acestea să fie așezate pe rafturi, după care ulterior, distribuite înspre a fi vândute. 

Pe piață există o gamă foarte variată de companii care se ocupă cu comercializarea rafturilor, atât rafturi dedicate depozitării, rafturi special pentru interioarele magazinelor de toate tipurile și așa mai departe. 

În funcție de tipul rafturilor, acestea pot să vă ofere o mulțime de avantaje precum:

 • Organizare net crescută a spațiilor de depozitare precum și a zonei de vânzare
 • Costuri generale și de implementare mai mici
 • Productivitate crescută datorată manevrabilității ridicate
 • Acces rapid la paleți
 • Stocare mult mai rapidă și mai organizată a produselor ceea ce de asemenea va duce la o productivitate crescută  
 • Un plus de siguranță atât pentru produsele depozitate cât și pentru angajați datorită rezistenței crescute

O soluție extreme de bună pentru aceia dintre voi care sunt în căutarea celor mai bune și eficiente soluții în materie de rafturi diverse, poate fi reprezentată de către cei de la Storeexpert.ro.

Storeexpert.ro este o companie care produce și comercializează de rafturi metalice dedicate uzului industrial, special proiectate pentru depozite, supermarket-uri, hypermarket-uri și așa mai departe. Aceste rafturi sunt ideale pentru o mai bună organizare și pentru o identificare mult mai rapidă a produselor, toate acestea la numai un click distanță, accesând  https://www.storeexpert.ro/ro/rafturi.php.

Accesând Storeexpert.ro veți putea alege pentru afacerea dumenavoastră o gamă extrem de variată de rafturi, după cum urmează : drive-in, de tip cantilever, rafturi polite, rafturi anvelope, platforme metalice, mezzanine și rafturi magazin.

 • Rafturile de tip drive-in: sunt acele tipuri de rafturi perfecte pentru depozitele ceva mai mici, spațiul de depozitare putând fi utilizat cu până la 90% mai mult comparative cu rafturile cu sisteme de paleți, stivuitoarele având posibilitatea de a intra printre acestea.
 • Rafturile de tip cantilever: sunt acele rafturi confecționate pe mai multe nivele, pe un singur rând de regulă, ori două rânduri așezate spate în spate, având un acces extrem de rapid la marfa necesară. Rafturile de tip cantilever sunt perfecte pentru  depozitarea materialelor lungi neregulate și mixte. Rafturile acestea sunt ideale atât la interior cât și la exterior și nu există limită de lungime. Se pot achiziționa în funcție de lungimile dorite fiind fabricate astfel încât să se poată atașsa încă un rând în lungime.
 • Rafturile de tip polite: acestea sunt prince cele appreciate și utilizate în special pentru depozitele din magazinele mici sau mari dar și pentru supermarket-uri sau chiar și pentru uzul personal, într-un garaj, balcon, cămară și așa mai departe. Se asambează ușor și sunt foarte rezistente, ușoare și sunt extreme de practice
 • Rafturile pentru anvelope: nu lipsesc din depozitele producătorilor de jante sau anvelope, din incintele vulcanizărilor sau magazinelor mari care comercializează pneuri. Sun rafturi extrem de importante pentru o mai bună organizare și gestionare a spațiului, deoarece o anvelopă este destul de voluminoasă și poate creea bătăi de cap în ceea ce privește depozitarea. 
 • Rafturile de tip platforme pentru depozitare sau podium: Acestea sunt perfecte pentru a fi utilizate în marile hale industriale care dispun de un tavan foarte înalt. Cu ajutorul acestora se pot depozita mărfuri dedesubt și se poate observa de la înălțime tot ce se întâmplă într-o hală putând fi astfel așezate în jurul punctelor de lucru. În plus, spațiul de dedesubt poate să fie utilizat pentru orice tip de activitate se dorește, nu neaparat pentru depozitare.
 • Rafturile de tip mezzanine: sunt ideale pentru depozitele unde nu se poate folosi tot spațiul disponibil pentru depozitare dar în care totuși trebuie stocate cât mai multe mărfuri. Mai mult de atât, sistemul de rafturi metalice mezzanine permite manipularea produselor manual pregătindu-le pentru distribuție și vânzare 
 • Rafturile dedicate pentru interiorul magazinelor: sunt potrivite pentru toate tipurile de magazine, de cartier, mici sau mari, supermarket-uri sau hipermarket-uri. Pe acestea se așează marfa pusă spre vânzare, având o mulțime de culori și mărimi pentru orice tip de magazin. 

Dacă veți alege să achiziționați , veți beneficia de consultanță în ceea ce privește proiectarea, ca totul să se încadreze conform măsurătorilor, cantității și greutății ce urmează să fie pusă pe rafturi.

În plus, este de menționat faptul că pe lângă comercializarea rafturilor, accesând site-ul Storeexpert.ro veți putea găsi și o gamă variată de utilaje precum transpalete electrice, manuale, motostivuitoare și electrostivuitoare și generataore, precum și confecții din structure metalice și confecții speciale.

Toate acestea vă sunt puse la dispoziție la numai un simplu click distanță, produse la un raport preț/calitate mai mult decât avantajos. 

Pe lânga produse, serviciile sunt și acestea importante iar în cazul celor de la Storeexpert.ro, veți beneficia de tot ce-i mai bun. Aceștia vă vor asigura toată consultanța necesară identificării nevoilor, astfel încât să beneficiate de soluții otpime în concordanță cu necesitățile pe care le aveți. De asemenea, puteți beneficia și de service în care i este vorba despre defecțiuni ale utilajelor, defecțiuni ce se vor rezolva în cel mai scurt timp. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare