; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Black friday gsmnet_2

(P) Publicul se bucură de accesorii mobile la prețuri microscopice de Black Friday la Gsmnet.ro

15 November 2019

Gadget-urile sunt o necesitate indispensabilă în contextul actual, ajutoare neprețuite de oricine, cele care ne ajută să fim organizați și să nu trecem cu vederea nimic din ce se întâmplă în jurul nostru. Smartphone-urile care se lansează constant pe piață impresionează publicul prin funcțiile performante pe care le înglobează, cele care fac parcă viața tuturor mai simplă.

Pentru că pe măsura performanțelor sunt și prețurile de achiziție a acestora, Gsmnet.ro – magazin online de accesorii și piese pentru telefoane – iese în întâmpinarea publicului său cu prețuri microscopice de Black Friday. Astfel, în ziua de 15.11.2019, cei interesați pot cumpăra produsele preferate din magazin la prețuri pentru orice buzunar.

Oferta de Black Friday se referă la discounturile oferite la peste 5.000 de produse de pe site. Se pot bucura de prețurile reduse ale produselor atât utilizatorii de smartphone-uri, cât și cei care folosesc diverse gadget-uri. Avantajele financiare fac portofoliul magazinului irezistibil. Începând de la accesoriile pentru telefoane și cele pentru PC și până la piese diverse, gadget-uri, wearables, accesorii pentru laptopuri și instrumente service, prețurile fac cu ochiul.

Gsmnet, sursa românilor de accesorii și piese pentru dispozitive diverse

Un site cu interfață intuitivă, Gsmnet aduce confortul mai aproape de cei doritori. Produsele dorite pot fi identificate cu ușurintă, datorită câmpului de căutare inteligent poziționat, dar și structurii user friendly a magazinului.

Oricine poate prelungi durata de viata a dispozitivelor inteligente utilizate și în data de 15.11.2019 cu atât mai prietenoase vor fi prețurile pentru diversele piese, accesorii și elemente din magazin. Spre exemplu, pagina produselor Aproape gratis, ce va fi disponibilă de Black Friday promite prețuri începând de la 0.01 lei.

Testarea la „microscop' a prețurilor aferente diverselor produse de pe site va fi o experiență pe care utilizatorii nu o vor uita prea curând. Nici nu e cazul! Gsmnet.ro menține interesul publicului său treaz pe tot parcursul anului prin calitatea atestată a produselor comercializate, dar și prin prețurile și ofertele sale. Black Friday nu e în fiecare zi, iar magazinul dă mâine startul prețurilor mici pentru ca și tu să te bucuri de soluții profesionale, la costuri pentru buzunarul tău!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare