; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oliur _8S9nEmCZK0 unsplash

(P) Protejează-ți telefonul cu o husă de calitate și în tendințe de la Motifsio!

11 January 2021

Ce ne-am face fără telefonul mobil? Probabil îți amintești și tu când nu existau, că erau unele momente în care chiar ar fi fost utile. Acum, am devenit dependenți de telefoanele mobile, deoarece ne ajută în lumea tehnologizată în care trăim. Astăzi, reprezintă mai mult decât un dispozitiv prin care putem apela orice număr de telefon. Mobilul ține loc de computer și camera foto, ceea ce reprezintă un salt tehnologic imens. 

 

Cu ajutorul telefonului mobil putem plăti cumpărăturile (poate ține locul cardului bancar), putem chema un taxi, putem ajunge la orice adresă, putem asculta muzică și ne putem monitoriza activitatea zilnică, inclusiv când vine vorba despre mișcare. Putem spune că telefonul a devenit cel mai bun prieten al nostru, cel care ne ajută să economisim minute bune în fiecare zi. 

 

Cu toate că sunt atât de folositoare, telefoanele mobile moderne au un mare dezavantaj: se pot sparge destul de ușor. Cu toate că producătorii încearcă în fiecare an să vină cu tehnologii inovative, totul ține de noroc, de înălțimea de la care va cădea telefonul și suprafața pe care va cădea. Ce-i drept, uneori poate scăpa doar cu zgârieturi fine, pe care nici nu le vei băga în seamă, alteori e posibil să fie nevoie să schimbi display-ul sau să cumperi alt telefon. 

 

Din fericire, toate aceste situații pot fi evitate dacă alegi să îți protejezi telefonul cu ajutorul unei huse. Știm că poate vei spune că vrei ca design-ul telefonului să fie vizibil, însă, de ce să nu îi dai altă înfățișare? De ce să nu îl personalizezi după bunul plac? Îți recomandăm să ieși din monotonie și să alegi o husă deosebită, care nu doar va proteja telefonul în mod eficient, dar va fi și cel mai frumos accesoriu de care poți avea parte. Recomandarea noastră este reprezentată de Huse iphone 11 XS personalizate de calitate, pe care le poți comanda de la Motifsio. 

Aceste huse reprezintă îmbinarea perfectă dintre un design elegant, modern și o capacitate de protecție ridicată, care te vor ajuta să păstrezi telefonul în cea mai bună condiție, vreme îndelungată. Husele de la Motifsio sunt realizate din piele granulata autentică, au căptușeală cu microfibră astfel încât telefonul să fie protejat și pe interior, sunt compatibile cu încărcarea wireless, sunt slim și au o greutate redusă și cel mai important, pot fi personalizate în funcție de preferințe: cu o monogramă handmade, cu inițiale sau cu orice alt text dorești, în limita spațiului disponibil. 

 

Husele se pot comanda în mai multe variante de culoare, printre care: negru (o variantă ideală pentru oricine își dorește o husă elegantă, care să se potrivească și într-un mediu mai sobru), galben, albastru, verde, gri, roșu și roz. 

 

O astfel de husă poate reprezenta și un cadou deosebit pentru o persoană dragă, mai ales că este foarte utilă. Poate convinge chiar și cele mai înverșunate persoane să folosească o husă. 

 

În final, am vrea să știm ce părere ai tu despre husele pentru telefon și dacă te-ar atrage un model de la Motifsio! 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare