; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dyfashion_26

(P) Pregătiri pentru petrecerea de final de an – cu ce rochie te pregătești să defilezi

28 November 2018

Orice femeie știe că ținuta pe care o alege la o petrecere este un real test: trebuie să fie potrivită ca stil, să fie elegantă, să o avantajeze din toate punctele de vedere și desigur să fie unică. Poate că un moment mai penibil nici că se poate, atunci când întâlnești și alte doamne purtând același tip de rochie.

Despre rochiile potrivite pentru Revelion toată lumea știe că trebuie să fie spectaculoase, pe măsura evenimentului și a semnificației acestuia. Nimic banal, ci poate chiar ținând cont de anumite  tradiții – paiete, rochia roșie printre altele – descoperim câteva trenduri și notăm repere pentru cele care sunt deja în goana după ținuta perfectă.

Rochia glam

Acum mai mult ca niciodată este timpul să strălucești la propriu, astfel că o rochie cu paiete și alte aplicații strălucitoare pare să fie în temă. O alegere senzuală poate fi despre rochia ce se mulează pe bustul tău și lasă umerii la vedere.

O asemenea rochie nu ar trebui să fie una scurtă, ci mai degrabă midi sau lungă, compensând cu faptul că expune atât de mult în zona superioară. Nici prea multe accesorii nu sunt indicate a fi combinate cu o astfel de rochie.

Rochia galbenă

Un trend al acestui an, după cum bine știm, a fost galbenul, un ton de culoare vibrantă și seducătoare. Nu este exclus să optezi pentru o astfel de rochie pentru petrecerea de Revelion. Trebuie însă să te pregătești să fii vedeta încăperii, pentru că inevitabil toate privirile te vor urma pas cu pas.

Poți alege un model de la www.dyfashion.ro. O ocazie ideală să pui în evidență natura feminină, o rochie galbenă o poți alege cu inserții brodate, din satin, de ce nu chiar și din dantelă. Nu uita de opțiunile din catifea, câteva dintre stilurile elegante.

Rochiile asimetrice

Acestea fac senzație de asemenea. Sunt un trend și au marele avantaj de a prezenta un stil atipic. Așadar fie că este vorba de asimetrie la lungime sau la modelul din zona superioară – rochie cu un umăr gol spre exemplu – ai de unde alege.

O astfel de ținută te detașează de opțiunile clasice așadar nu te sfii să fii cea care defilează cu un look modern. Ai șansa de a purta aproape orice pentru că rochiile de acest gen de obicei distrag, maschează foarte bine anumite zone, așadar indiferent de tipul de siluetă vei găsi ceva pe placul tău și evident avantajos pentru silueta ta.

Ținuta pentru exterior

Toată lumea știe că la miezul nopții trecerea dintre ani implică și un spectacol de lumini pe cer. Focul de artificii te invită afară, motiv pentru care ai din nou șansa de a etala îmbrăcămintea corespunzătoare. Beneficiul modei moderne este că permite să faci o sumedenie de alegeri și combinații și nu te limitează.

Nu trebuie să te gândești automat la blană. Poți opta pentru un palton la fel de bine. Mai mult decât atât, un sacou oversized poate fi în egală măsură o opțiune avantajoasă.

Accesorii

O apariție demnă de admirat înseamnă deopotrivă și accesorii și încălțăminte potrivite. Din acest punct de vedere se menține același stil cu care ai și început ținuta, deci în funcție de rochie.

Specialiștii spun că nici în acest an nu lipsește interesul pentru chokere, fie din piele, fie din alte materiale și texturi. Decorațiunile sub formă de medalii, preferință pentru metal, auriu sau argintiu sunt de asemenea trenduri de avut în vedere. Metalele prețioase sunt preferate, așadar asigură-te că vei fi în temă cu aceste idei.

Cât despre detalii precum manichiura sau machiajul se pare că acea idee clasică de roșu și cat eye sunt înlocuite de tonuri de galben și look bazat pe stil îndrăzneț și hotărât. O alternativă este maroul și derivatele sale.

De reținut

Rochia roșie nu este depășită, ci poate chiar clasică, precum și cea neagră. Doar că în primul caz vei fi poate previzibilă, în negru prea sobră, astfel că vei dori să optezi pentru altceva. Anul acesta a surprins cu note de eleganţă exprimate prin culori tari, exuberante și detalii combinate – paiete, stil glam și nu numai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare