; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Portretul femeii moderne

(P) Portretul femeii moderne

14 August 2019

Profilul femeii moderne: femeia care iubeşte ţinutele stilate, materialele fine şi cerceii statement; femeia care se bucură de naturaleţea ei şi nu se sfieşte să poarte blugi largi şi un tricou simplu într-o zi lejeră de toamnă, dar ştie cum să arate bine atunci când îşi pune o rochie; femeia căreia nu îi este teamă să se afişeze în societate fără niciun pic de machiaj, purtând doar un zâmbet fermecător, dar pentru un eveniment glam îşi ia un aer seducător şi ştie că are lumea la picioare. 

Şi printre multe alte pasiuni ştiţi ce iubeşte femeia modernă? Genţile şi pantofii. 

Orice ţinută, oricât de simplă, va fi transformată instantaneu cu ajutorul unei genţi. Tendinţele din ultima vreme au pus accentul pe genţi Guess, modele iconice, care au capacitatea de a capta orice privire. Sunt practice, chic, iar datorită varietăţii considerabile, orice femeie va reuşi să îşi găsească geanta care să o reprezinte. 

Pe lângă acestea, sunt în mare vogă şi poşetele mini, în tonuri puternice, acoperite cu glitter şi cu mânere subţiri, asemenea celor purtate de Carrie Bradshaw, protagonista bine cunoscutului serial Totul depre sex'.

O geantă neagră pentru o notă sexy, o geantă nude pentru ţinutele pe care le vrei mai potolite, o geantă roşie care va reuşi să îţi scoată în evidenţă chiar şi cele mai banale haine şi o geantă roz pentru un plus de feminitate şi romantism sunt cele 4 tipuri de genţi pe care femeia zilelor noastre trebuie să le aibă în garderobă. În ceea ce priveşte modelul genţii, se va ţine cont de stilul şi personalitatea fiecăreia. 

Pantofii, de asemenea, ocupa un loc pe piedestal. Există câteva modele de pantofi esenţiale pentru femeia care vrea să se facă remarcată. 

Pantofii stiletto sunt cu siguranţă pe primul loc, fiind ideali pentru ţinutele stilate şi pentru aerul sexy pe care îl dau purtătoarei. Dar pentru că aceşti pantofi sunt imposibil de purtat toată ziua, există şi varianta perfectă pentru ţinutele de zi cu zi: pantofii cu toc kitten – drăguţi şi foarte feminini. 

Pantofii Oxford reprezintă o alegere bună pentru ţinutele office cu o tentă masculină, însă merg purtaţi şi cu diverse fuste, precum fustele cloș sau cele cu cele evazate. Ţine cont de faptul că o ţinută masculină poate fi elevată cu ajutorul unor elemente-cheie: nişte bucle definite, un ruj roşu, o bluză din dantelă, un colier sau nişte cercei statement. 

Cum femeia modernă este destul de activă, nu trebuie să îi lipsească o pereche de pantofi sport. De la modele în vogă precum Fila -Disruptor, până la modele clasice' de tenişi Converse sau adidaşi Nike – acestea sunt esenţiale. Şi nu doar pentru activităţi sportive, însă şi pentru ţinutele super comode de weekend. Iar pentru că moda se reinventează de fiecare dată, pantofii sport pot fi purtaţi cu încredere şi cu piese vestimentare contrastante precum: fuste cu paiete, rochii furou, rochii din dantelă sau costume masculine. 

Link imagine: https://unsplash.com/photos/tjvURCarBf0

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare