; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro  dezmembrari lilieci

(P) Piese și componente auto second hand de calitate numai la Dezmembrări Lilieci!

30 January 2020

În momentul în care ne-am decis să achiziționăm piese auto second hand din parcurile de dezmembrări, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte și cel mai important este să inspectăm cu foarte mare băgare de seamă piesele, astfel încât să avem garanția că starea lor este incă una bună și că se pot utiliza în continuare fără nici un fel de problemă.

Numărul de parcuri auto care se ocupa cu astfel de activități, cu dezmembrarea mașinilor, ori persoane care fac acest lucru in privat, este unul foarte mare, insă acest lucru nu inseamnă că vom beneficia de servicii serioase întotdeauna, datorită faptului că există foarte mulți oameni care sunt rău intenționați și pentru a scoate un profit cât mai mare, aleg să vândă celor care au nevoie, piese cu defecte și care sunt gata să cedeze după o utilizare foarte scurtă.

Tocmai din acest motiv, trebuie să tineți cont de faptul că dacă vă doriți să faceți investiții serioase si de durată, aveți nevoie să apelați la firme de dezmembrări care se respectă oferind servicii de cea mai bună calitate și care în primul rând oferă garanție pentru piesele second hand vândute.

Acest aspect este foarte important de luat în seamă, întrucât este vorba despre piese second hand, care au deja un anumit grad de uzură și pot ceda oricând, iar garanția este bine să existe, mai ales că diferența nici nu se poate lua în calcul, de ordinul câtorva lei. Unele piese provenite din dezmembrări vă pot spune aproximativ cât timp mai rezistă iar altele nu, și de aceea garanția vă poate salva de o situație complet neplacută.

Ca și avantaje în ceea ce privește aceste parcuri de dezmembrări auto, vorbim în principal despre prețurile reduse comparativ cu cele ale pieselor noi și originale, dar și o potrivire perfectă cu autoturismul pe care il dețineți.

Fără doar și poate, piesele din dezmembrări, reprezintă una dintre cele mai bune soluții pentru foarte mulți oameni, insă trebuie totuși să vă gândiți foarte bine înainte de a investii, la ce fel de piese doriți să achiziționați. Dacă pentru unele piese auto nu contează neapărat gradul de uzură, există și piese de care depinde extrem de mult siguranța traficului rutier, deci cel mai bine este ca acestea sa fie achiziționate de noi. În general, piesele de tip consumabile precum: discuri sau plăcuțe de frână, rulmenți și așa mai departe, trebuie cumpărate de noi de la un magazin de piese autorizat, în special datorită faptului că este vorba despre siguranță.

Majoritatea parcurilor de piese auto second hand oferă toate aceste facilitați pentru clienți, insă există totodată și unele care nu o fac, așa că este bine să vă informați înainte de a achiziționa și să eviți parcurile care nu au o autorizație pentru acest tip de activități.

Dezmembrări Lilieci poate reprezenta pentru nevoile dumneavoastră soluția perfectă pentru a vă putea readuce mașina la starea inițială, totul fiind posibil cu un buget redus dar și cu piese și componente bune calitativ, chiar și la un simplu click distanța – https://www.dezmembrarililieci.ro.

La aceștia veți găsi piese și componente de toate felurile și pentru toate tipurie de autoturisme întalnite pe drumurile de la noi din țară, fie că este vorba despre Volkswagen, Opel, Mercedes, Audi, Renault, BMW, Rover, Mazda, Skoda, Ford, Hyundai, Fiat, Peugeot, Seat, Citroen sau Kia și așa mai departe.

Acest parc de dezmembrări auto este localizat in Lilieci, localitate aflată în județul Ialomița. Este un parc de dezmembrări ideal atât pentru cei care locuiesc în apropiere, cât și pentru cei din restul țarii, existând posibilitatea ca piesele sa fie expediate prin curier.

Toate autovehiculele sunt dezmembrate cu grijă de către un personal autorizat si in condiții sigure, fiind utilizate scule și unelte moderne și de cea mai bună calitate, astfel încât sa nu existe riscul deteriorării pieselor. După ce o masină a fost demontată, se trece la o verificare amănunțită a pieselor și componentelor, astfel încat să exista o siguranța care să ateste faptul că acestea se află în stare bune și că mai pot fi utilizate în continuare.

Cea mai mare parte a proprietarilor de autoturisme care aleg să achiziționeze piesele și componentele auto second hand, aleg această variantă datorită raportului preț/calitate care în foarte multe cazuri poate fi mult mai avantajosă decat in cazul multor piese noi vândute în magazine.

Componentele exterioare achiziționate din dezmembrări, reprezintă cel mai mare avantaj, deoarece există șanse foarte mari ca acestea să poata fi găsite chiar în culoarea autoturismului, ceea ce înseamna ca veți uita de costuri suplimentare pentru vopsire, iar prețurile sunt extrem de avantajoase în cazul acestora. De exemplu, achiziționarea unei simple portiere, fie că este față sau spate, se poate ridica la niște costuri ridicol de mari dacă este cumparată nouă din magazin, in plus, adăugându-se și costurile vopsirii.

Puteți achiziționa cu toată încrederea de la Dezmembrări Lilieci, fiind vorba despre un parc de dezmembrări serios și autorizat pentru astfel de activitați, însă, pentru mai multe detalii sunteți sfătuiți sa le accesați site-ul și cu siguranță veți găsi tot ceea ce aveți nevoie la aceștia.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare