Homepage  / Advertorial

(P) Oja hibridă – ce este și cum să o folosești?

(P) Oja hibridă - ce este și cum să o folosești?

de Redactia Tvmania

Oja hibridă sau semipermanentă devine din ce în ce mai populară în rândul iubitoarelor de unghii frumoase, dar ce anume sunt acestea? Aceasta este un tip de manichiură care se efectuează la fiecare 2-3 săptămâni - spre deosebire de produsele clasice, nu necesită o reaplicare atât de frecventă, deoarece este foarte durabilă.

Lacul hibrid oferă unghii frumoase fără denivelări și, cel mai important, este întărit într-o lampă cu LED sau UV. Datorită acestui fapt, nu trebuie să aștepți minute lungi pentru ca produsul să se usuce singur, ci imediat după aplicare te poți ocupa de orice activitate fără a te îngrijora de deteriorarea manichiurii! 

Manichiura hibridă este o metodă ideală de vopsire a unghiilor, care va funcționa chiar și la persoanele ocupate – durează până la 3 săptămâni și, de asemenea, strălucește frumos. Cu excepția cazului în care, în loc de un top tradițional, optezi pentru unul care să dea efectul mat. Află mai multe pe zolla.ro și descoperă ce trebuie să ai pentru o manichiură impecabilă. 

Oja hibridă – cum să faci o manichiură perfectă?

Baza pentru aplicarea ojei semipermanente este pregătirea temeinică a unghiei – trebuie să îi dai forma potrivită cu o pilă , să îndepărtezi cuticulele și să netezești unghia perfect. Următoarea etapă este degresarea unghiei cu un produs de curățare și apoi să aplici mai multe straturi de produse: baza, lacul hibrid de două ori în orice nuanță și un top. Desigur, fiecare dintre ele trebuie aplicat foarte subțire și întărit într-o lampă cu LED sau UV. Cât timp va trebui să ții mâna sub lampă depinde de puterea și tipul dispozitivului și de cât de mult este pigmentată oja.  

Lacul hibrid se mai numește și gel polish – de ce? Deoarece combină proprietățile atât de absorbție, cât și de oja clasică. Cu ajutorul unui astfel de produs, poți obține nu numai o manichiură, ci și o pedichiură cu o durabilitate uimitoare și o strălucire frumoasă!

Care sunt ingredientele și formulele lacurilor de unghii hibride?

Consistența ojei semipermanente este extrem de importantă – trebuie să nu fie nici prea groasă, nici prea subțire. Datorită acestui fapt, va fi ușor să aplici culoarea pe unghie fără teama de dungi și pete, iar aplicarea în sine va fi plăcută, căci vei aplica rapid și cu precizie produsul fără a ajunge la cuticule.

Compoziția ojei hibride este de asemenea foarte importantă și depinde de producător – poți găsi nu numai oje semipermanente standard pe piață, ci și lacuri simple 3 în 1. Acestea sunt produse care nu necesită aplicarea unei baze și a unui strat superior – se aplică doar 2 straturi subțiri de lac hibrid 3in1 . Confortul de aplicare a acestui produs se datorează și consistenței sale cremoase și unei perii special rotunjite . Formula inovatoare a ojelor simple 3in1 a fost îmbogățită cu proteine ​​suplimentare , făcându-le un produs prietenos pentru persoanele cu pielea sensibilă . Această formulă menține o strălucire frumoasă pe unghii până la 14 zile- totul depinde de starea unghiei.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton