; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sincerely media qcfWJG9uU5Y unsplash

(P) Nu știi care să fie prima carte citită în 2021? Iată recomandările Librex!

19 January 2021

 

Un nou an, noi oportunități pentru citit. Prima luna deja pare că trece foarte repede, așa că nu trebuie să mai amâni cititul. Ori de câte ori ai ocazia, răsfoiește câteva pagini pentru a te deconecta de la probleme și pentru a te relaxa. Dacă nu știi ce să citești anul acesta, în continuare îți vom prezenta câteva noutăți editoriale de la o librarie online, mai exact LIBREX, pe care le poți comanda cu transport gratuit. 

 

Mă iubește, nu mă iubește…, de M. J. Arlidge este al șaptelea volum al seriei ,,Helen Grace', serie considerată a fi una dintre cele mai bune ale genului polițist din ultimii ani. Helen Grace este o inspectoare de poliție care a trecut prin multe de-a lungul acestei serii literare, iar despre această carte, autoarea a spus că se dorește a fi ,,(…) Ambiția mea a fost să scriu cea mai plină de adrenalină poveste a seriei Helen Grace.' Acțiunea cărții este alertă, toate întâmplările desfășurându-se pe parcursul a 24 de ore, timp în care un asasin nemilos face victime în oraș. Cine va scăpa cu viață? 

Arta subtilă a seductiei, de Mark Manson: unul dintre cei mai iubiți și nonconformiști autori din ultimii ani ne surprinde cu o nouă carte. Mark Manson este celebru pentru seria literară ,,Arta subtilă a …' în care prezintă pe înțelesul tuturor diferite aspecte sociale și modul în care poți evolua din anumite puncte de vedere. Cărțile lui sunt încadrate în zona de dezvoltare personală, însă nu te vei plictisi citind și vei înțelege totul mult mai bine, având în vedere modul în care sunt scrise. În această carte, autorul îți arată cum poți deveni un bărbat atractiv prin faptul că te dezvolți și te îmbunătățești ca om, nu prin anumite replici de agățat. 

Sapiens. O istorie grafica. Vol.1, Nașterea omenirii, de Yuval Noah Harari: dacă vrei să citești cărți care prezintă atât istoria omenirii, dar și spre ce ne îndreptăm, cărțile scrise de acest autor sunt cele mai potrivite. Garantat nu te vei plictisi și vei înțelege foarte multe aspecte care au condus la ceea ce suntem astăzi, ca oameni și ca societate. În această carte, istoria este îmbinată armonios cu ilustrații deosebite, astfel încât nu ai cum să nu adori această carte.  

Viața este un roman, de Guillaume Musso: dacă nu ai citit măcar o carte a acestui autor, ar trebui să iei măsuri cât mai curând. Este cu siguranță unul dintre cei mai îndrăgiți autori francezi contemporani, un adevărat maestru al răsturnărilor de situație: niciodată nu poți ști cum se va termina totul. În această carte, este prezentat modul în care viața unei romanciere renumite, Flora Conway devine un coșmar în momentul în care fetița ei dispare. Singurul care poate rezolva misterul este un scriitor aflat de partea cealalta a Atlanticului.

Greseala. Seria Off-Campus Vol. 2, de Elle Kennedy: este al doilea volum al seriei OFF-CAMPUS (primul este bestseller-ul Pactul) și prezintă o poveste de dragoste autentică, în care poate mulți se vor regăsi. Este vorba despre doi tineri studenți între care există atracție, dar care au un început mai greu. Ce se întâmplă cu ei? Află citind cartea! 

Sperăm să îți fie de folos recomandările noastre și sa citești măcar una dintre aceste cărți! 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare