; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antrenament acasa artsporttotal

(P) Nu evitați mișcarea în timpul pandemiei!

21 April 2020

În această perioada atât de greu încercată, când trebuie să petreceți cât mai mult timp în casă, ar trebui să fiți tot mai preocupați de sănătatea voastră. Lipsa mișcării constante poate duce spre sedentarism, iar sedentarismul spre probleme de sănătate grave precum obezitate, risc crescut de boli de inimă, de diabet zaharat, de cancer, de osteoporoză, scăderea tonusului muscular, tulburări de somn, dureri de cap sau accelerarea procesului de îmbătrânire.

Și, pentru că nimeni nu își dorește să ajungă la boli mai grave, este recomandată mișcarea în orice formă a ei, chiar și de acasă. Nu trebuie să va plafonați doar pentru că nu puteți ieși să alergați în voi sau nu vă puteți continua antrenamentul de la sală. Există în mediul virtual mii de clipuri cu exerciții pe care să le faceți și acasă. Indiferent că sunteți începători sau avansați, pe internet gășiți clipuri cu exerciții pentru orice nivel, de la începători la profesioniști.

O parte din exerciții pot fi făcute fără echipament sportiv auxiliar. Sunt unele exerciții la care veți avea nevoie de câteva accesorii sportive.

Artsporttotal.ro este un magazin online de accesorii și echipamente sportive în cadrul căruia puteți găși tot felul de articole sportive, atât indoor, cât și outdoor. Produsele sunt aranjate pe categorii, astfel încât să gășiți ușor tot ceea ce aveți nevoie.

Pe artsporttotal gășiți echipamente și accesorii sportive pentru orice tip de sport practicați sau ați dori să practicați. Dar asta nu e tot! În același magazin se găsesc și echipamente cu scop terapeutic, de ajutor în recuperări, în kinetoterapie sau ortopedice.

Mingile medicinale

Poate ați auzit sau nu, dar pe piață există acum niște mingi utile în recuperare, numite mingi medicinale. Acestea sunt folosite încă din timpuri vechi sub formă de terapie de reabilitare.

Mingile medicinale pot fi din piele sau din cauciuc, iar greutatea acestora variază între 0.5 și 15 kg. Ce e interesant la acestea este faptul că aceeași minge nu poate fi folosită de un număr mare de persoane. Mingea este aleasă în funcție de greutatea voastră și în funcție de tipul de exerciții pentru care o achiziționați.

După cum am menționat mai sus, mingile medicinale sunt unele din articolele sportive pe care le puteți folosi pentru a face sport acasă. În cazul în care vă hotărâți să vă achiziționați una, neapărat trebuie ținut cont de greutatea voastră și de condiția fizică pe care o aveți în momentul în care optați pentru o minge. De ce să țineți cont de toate aceste recomandări? Pentru că o minge prea grea va face exercițiile dificile, incorecte și nu veți obține rezultatele dorite. Cel mai des, o asemenea minge medicinală este folosită de către persoanele care au probleme cu spatele sau de către mămicile care au născut recent.

Nu este deloc greu să utilizați o minge medicinală, dar, în cazul în care nu va descurcați, gășiți oricând tutoriale în mediul online, împreună cu multe exemple de moduri în care o puteți folosi. 
Cu un antrenament realizat corect și în mod constant, rezultatele se vor vedea garantat!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare