; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nichiduta_12 (2)

(P) Nichiduță – universul produselor pentru cei mici și ajutor pentru mămici

29 April 2021

Vine căldura, ceea ce înseamnă că plimbările în aer liber cu cel mic vor fi din ce în ce mai dese. Pentru ca toată familia să mențină o viață activă, echilibrată și sănătoasă, ieșirile în parc sunt esențiale. Un pic de deconectare de la jungla urbană face bine nu numai fizicului, ci și psihicului. 

Astfel, pe lângă porția proaspătă de oxigen ce vă revitalizează corpul în timp ce stați întinși pe o pătură, natura vă ajută să fiți mai prezenți, uitând de televizoare și alte device-uri. Deși extrem de utile, au cam îndepărtat oamenii, iar Nichiduță e de părere că măcar în weekend trebuie să vă dedicați timp să ieșiți la plimbare cu copiii, pentru a se dezvolta armonios. Pentru ca ei să nu se plictisească și ca fiecare plimbare să fie mai interesantă, Nichiduță dispune de triciclete moderne, în culori vibrante, pentru diferite vârste.

Tricicleta este un must-have în arsenalul oricărui părinte

O tricicletă este utilă din mai multe puncte de vedere. Este mult mai ușoară decât un cărucior, este ușor de depozitat în portbagaj și se regăsesc chiar și variante pliabile pentru mai multă economie de spațiu. 

Tricicleta este ușor de manevrat de către părinți, dar spre deosebire de cărucior, aceasta poate fi pedalată de către cel mic. Asta înseamnă că atunci când luați o pauză de la mers prin parc, cel mic se poate plimba singur, în timp ce voi discutați de-ale vieții, ținând un ochi pe el. Așa aveți și voi parte de relaxare, iar cel mic își dezvolta abilitățile motorii, amuzându-se copios. 

Cei de la Nichiduță dispun de o gamă variată de triciclete, iar cea pliabilă este ideală pentru cei ce dețin o mașină mică. Nu gasim toate modelele pe nichiduta.ro, ci doar cele ce se încadrează în standarde europene. 

Tricicleta reglabilă este multifuncțională și potrivită pentru copii de diferite vârste. Este extrem de confortabilă pentru cel mic, husa este căptușită, are un design modern și este ușor de manevrat atât de adulți, cât și de către copil. Este dotată cu centuri de siguranță, dispune de suport pentru sticla de apă și chiar și un coșuleț practic în spate pentru a putea pune obiectele necesare în timpul plimbării.

Cu ce mai este prevăzută o tricicletă Nichiduță

Tricicletele Nichiduță sunt de un înalt standard al calității. Dispun de sistem de direcție integrat, roțile sunt cauciucate ceea ce le face silențioase, absorb șocurile din timpul plimbării, iar majoritatea dispun de copertină reglabilă pentru a-l proteja pe cel mic de razele solare. Unele modele dispun chiar și de reglare a spătarului, pentru ca atunci când cel mic obosește de la atâta pedalat și vrea să tragă un pui de somn, îl puteți înclina pentru a sta cât mai confortabil. 

Un astfel de articol nu trebuie să lipsească din nicio casă. Tricicletele pliabile de la Nichiduță sunt ușor de transportat oriunde, iar sistemul lor de asamblare este ușor pentru părinți.

Intrați în cadrul site-ului oficial www.nichiduta.ro să descoperiți toată gama lor de produse calitative. Pentru alte informații scrieți la [email protected]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare