; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

15 nba competitie sigura

(P) NBA o competiție sigură la pariuri

10 September 2020

NBA este cea mai iubită competiție de baschet din întreaga lume deoarece aceasta adună toate starurile din baschet. Motivele pentru care a câștigat atât de mulți fani sunt faptul că se transmite la televizor toată competiția și că se desfășoară aproape în fiecare zi pe toată durata sezonului. Cele mai multe șanse de câștig atunci când vrei să pariezi pe ponturi NBA le vei avea la pariurile live. Fiind cea mai puternică competiție de baschet din lume, îți va fi greu să îți dai seama care echipă pornește ca favorită într-un meci. Cu toate că meciurile se desfășoară la o oră incomodă pentru români, merită să aștepți pentru a plasa pariuri live. 

Ai zeci de variante atunci când vorbim de pariuri live în NBA. Poți alege să pariezi pe handicapuri. Handicapurile se referă la diferența de puncte la care va câștiga o echipă. Acest tip de pariu este o metodă prin care agențiile de pariuri echilibrează meciurile care sunt dezechilibrate pe hârtie. Ca și la fotbal, în baschet există două tipuri de handicapuri și anume cele europene și cele asiatice. Un avantaj  al handicapurilor asiatice este că pariorului i se poate recupera miza în anumite condiții. Un alt tip de pariu foarte bun în NBA este pariul pe numărul total de puncte înscrise în meci. De obicei, agențiile de pariuri iau și prelungirile în considerare la acest tip de pariu. 

Alte tipuri de pariuri 

Un pariu asemănător celui explicat mai devreme este pariul pe total de puncte al unei echipe în care mizezi pe câte puncte va înscrie echipa aleasă. În ceea ce privește pariurile live, pentru că mai devreme îți spuneam că sunt cele mai preferate în competițiile NBA, poți opta pentru pariuri pe sferturi. Acestea sunt și cele mai profitabile. Ai varianta în care pariezi pe echipa care va câștiga primul sfert. 

De asemenea, poți paria pe handicap primul sfert și este același lucru ca la pariul precedent doar că pariezi doar pe rezultatul primului sfert. Poți paria și pe total puncte în primul sfert sau totalul de puncte pe care o echipă îl obține. Un pariu interesant este cel în care pariezi pe prima echipă care va ajunge la un anumit număr de puncte sau că nicio echipă nu va ajunge la acel număr de puncte. 

O altă variantă pe care o poți alege este cea în care pariezi că numărul total de puncte din primul sfert să fie par sau impar. Toate aceste pariuri enumerate mai sus se pot pune, în unele agenții, pe al doilea sfert sau chiar pe întreaga repriză. Rămâne la latitudinea ta cum vrei să pariezi pe NBA.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare