; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image1

(P) Motive pentru care să mergi la Nova Power and Gas

19 April 2021

Atunci când avem la dispoziție o gamă variată de furnizori de gaze naturale și încercăm mereu să găsim cea mai eficientă opțiune care să corespundă nevoilor noastre personale, Nova Power & Gas este una din puținele companii care garantează furnizarea gazelor naturale în cele mai bune condiții pentru tine, afacerea ta, dar și pentru mediul înconjurător.

Ca și date statistice, România are rezerve de gaze naturale dovedite de 100 de miliarde de metri cubi, iar cea mai mare parte a lor sunt situate în Transilvania, Moldova, Muntenia și Marea Neagră (conform Wikipedia). 

Ce trebuie să știi despre Nova?

Nova Power and Gas a apărut prima oară pe piață în 2007 în Cluj Napoca și face parte din grupul E-INFRA, având capital 100% românesc, iar în prezent sunt o companie importantă pe piața de energie și gaze naturale. Obiectivul firmei îl reprezintă eficientizarea consumului și a costurilor printr-o ofertă integrată de servicii. Furnizorul de servicii se mândrește prin transparență, simplitate, agilitate și determinare.

Viziunea companiei se concentrează pe facilitarea unor condiții corecte pentru serviciile oferite privind prețul raportat la cotidian, dar și a informațiilor clare și transparente oferite. Nova Power and Gas reușește astfel să se poziționeze în topul celor mai bune oferte de pe piață atunci când vine vorba de furnizori gaze naturale.

În spatele acestui proiect revoluționar se află o echipă de specialiști și ingineri care achiziționează gazele naturale cu cea mai mare eficiență. În prezent, furnizorul se află într-o continuă dezvoltare privind investițiile făcute în numeroase localități din România. Momentan, procentul localităților conectate la distribuția de gaze naturale este mult sub media țărilor vecine, fiind undeva în jur de 30%. Scopul distribuitorului este totodată și dezvoltarea durabilă a României prin crearea unei infrastructuri moderne.

Ce oferă Nova?

Pentru că modernizarea este unul din factorii esențiali ai distribuitorului, atunci când te abonezi la Nova vei beneficia și de verificări periodice, de transparență totală prin utilizarea unui calculator de factură. De asemenea, furnizorul pune pe primul loc siguranța clienților săi, completarea formularului de contract și semnarea sa se fac online și este, de asemenea, și cel mai flexibil contract, pentru ca tu să beneficiezi de libertate maximă pentru contractul de furnizare. După semnarea contractului, în maxim 21 de zile vei beneficia de serviciile furnizorului de gaze naturale sau începând cu următorul ciclu de facturare. Din contul de client, vei avea acces la toate operațiunile necesare sau poți oricând apela la formularul de contact pentru orice fel de nelămuriri sau întrebări.

Acum că ești convins și știi care este furnizorul tău potrivit de gaze naturale, poți accesa site-ul Nova, unde vei obține informații complete pentru orice nelămuriri ai avea și pentru a te abona printr-un simplu click. Dacă te abonezi acum, poți câștiga și unul din super premiile Nova puse la bătaie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare