; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DOTERRRA_INTUNE_modificat

(P) Mix-uri de uleiuri esențiale Doterra

28 October 2020

 

Foarte multe dintre activitățile noastre de zi cu zi cer să fim concentrați și atenți la detalii. Intune Doterra reprezintă una dintre cele mai noi metode care ne pot ajuta în cazul în care avem nevoie de un plus de energie și de focus în zilele mai puțin bune.

 

Sănătate curată cu uleiurile Doterra

 

Dar înainte de a vorbi concret despre aceasta sau despre alte variante de uleiuri esențiale de la Doterra, ar trebui în primul rând să explicăm cu ce anume sunt aceste produse mai de preferat față de alte alternative similare.

 

Pentru început e important de menționat faptul că aceste uleiuri esențiale sunt pregătite cu un plus de atenție, în condiții foarte sigure atât pentru siguranța producătorilor, cât și pentru sănătatea consumatorilor.

 

Întregul proces începe încă de la cultivarea și apoi îngrijirea plantelor din care ajung să fie făcute diverse uleiuri esențiale sau chiar suplimentele naturiste de la Planteco. Apoi o altă etapă foarte importantă în acest proces meticulos este și distilarea pentru care e nevoie de învățare continuă și de multă experiență.

 

Datorită tuturor acestor detalii aparent nesemnificative și totuși foarte importante, astăzi uleiurile esențiale de la Doterra se bucură de o mare popularitate, în întreaga lume. Tocmai din acest motiv aceste produse au ajuns să fie comercializate și de persoane fără autorizație.

 

Uleiurile de la Doterra trebuie să obțină o serie de certificate de calitate, altfel încât fiecare client să se bucure de cele mai bune produse. În cazul în care preferați achiziționarea lor de la vânzători terți trebuie să vă așteptați de exemplu la piedici precum imposibilitatea returnării uleiurilor.

 

Nu în ultimul rând, trebuie să mai știi că banii pe care tu îi investești pentru activități relaxante cu uleiurile esențiale sunt folosiți pentru a ajuta oameni din medii cu adevărat defavorizate.

 

Pe scurt, ai toate motivele din lume să cumperi produse cum ar fi Stronger Doterra sau oricare altă variantă preferată.

Cum folosim uleiul esențial?

 

La prima vedere uleiurile esențiale au doar beneficii și nici nu prezintă vreun pericol, însă dacă nu le folosești așa cum e menționat în instrucțiunile de utilizare riști să îți pui sănătatea în pericol. Spre exemplu anumite categorii de persoane, cum sunt copiii sub 7 ani sau femeile însărcinate nu ar trebui să folosească deloc uleiurile esențiale.

 

De asemenea dacă te expui foarte des razelor soarelui trebuie să fii foarte atent cum folosești aceste produse. În cazul în care știi că suferi de afecțiuni ar trebui să fii și mai atent la tipurile de ulei la care apelezi.

 

Ca reguli de bază ar trebui să respecți termenele de valabilitate și mai ales instrucțiunile de folosire a produsului favorit. La fel,  general valabil ar trebui să rămână și faptul că la primul efect advers ar trebui oprită utilizarea și apoi, cât mai urgent, consultarea unui medic.

 

Respectând aceste reguli simple vei reuși să te bucuri doar de efectele pozitive ale uleiurilor esențiale și să fii mai relaxat, mai concentrat, să ai o imunitate mai bună, și în general, o stare de spirit mult mai bună.

 

Aceste lucruri sunt posibile astăzi datorită faptului că de sute de ani sunt demonstrate beneficiile uleiurilor esențiale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare