Homepage  / Advertorial

(P) Materiale perfecte pentru rochiile de ocazie

(P) Materiale perfecte pentru rochiile de ocazie

de Redactia Tvmania

Orice reprezentantă a sexului frumos interesată de felul cum arată va avea, cu siguranță, o rochie de ocazie în garderoba sa. Din fericire, avem de a face cu o ofertă mai mult decât generoasă, dar asta nu înseamnă că vei găsi acea rochie despre care să spui că este perfectă. De cele mai multe ori, materialul din care este creată această piesă vestimentară pune cele mai mari probleme. De aceea, pentru a-ți veni în ajutor, avem pentru tine o selecție a celor mai potrivite materiale pentru o rochie de ocazie. 

Mătase

Atunci când vine vorba despre rochii de ocazie, cu siguranță mătasea se numără printre materialele preferate. Este și normal, pentru că avem de a face cu o țesătură fină și elegantă, iar o rochie realizată din acest tip de material nu are cum să nu îți placă. Fie că este vorba despre o petrecere la firmă, sau un eveniment special, cu o rochie din mătase pur și simplu nu ai cum să dai greș. Încearcă și te vei convinge! 

Tulle

La prima vedere, pare un material foarte fragil, dar lucrurile nu stau deloc așa. Marii creatori de modă sunt de părere că o rochie de ocazie din tulle este una care te va scoate din anonimat, oferindu-ți atât eleganța pe care ți-o dorești, dar și un aer de senzualitate. Caută o astfel de rochie, sau fă-ți una la comandă, și vei reuși cu siguranță să atragi toate privirile admirative ale celor din jur. 

Voal

Pentru un eveniment sau o petrecere care au loc în sezonul estival, voalul este cu siguranță un material perfect pentru o rochie de ocazie cu adevărat special. Subțire și vaporos, este exact ceea ce ai nevoie pentru a te simți în largul tău, fără să faci rabat de la calitate. Efectul vizual al unei rochii din voal poate fi cu greu egalat. De asemenea, poți alege fie un voal dintr-o singură culoare, sau poate imprimeurile sunt mai pe placul tău…

Dantelă

Indiferent de tipul evenimentului la care urmează să participi, sau modelul rochiei, câteva detalii din dantelă vor oferi ținutei tale un aer cu adevărat distins. De asemenea, poți opta pentru o rochie realizată în totalitate din dantelă, dacă îți place să te joci cu ținutele, pentru că vei fi foarte senzuală, fără să îți fie teamă că ai trecut de pragul vulgarității. Dacă ți până acum ți se părea un material prea îndrăzneț, ieși un pic din tipare și încearcă o astfel de ținută. S-ar putea să ai o surpriză mai mult decât plăcută. 

Satin

La o simplă vizită prin magazine, sau urmărind site-urile de specialitate, ai observat multe rochii de ocazie din satin. Da, avem de a face cu un material preferat de designeri, pentru că este unul ușor de lucrat, dar și de accesorizat. O rochie de ocazie realizată din satin va fi una delicată, fluidă, care îți va pune în valoare liniile corpului. 

Organza

Avem de a face cu un material caracterizat printr-o strălucire aparte, dar și de multă rezistență. De regulă este folosită la căptușeală, dar nu este dată la o parte nici când vine vorba despre o rochie de ocazie, sau o fustă plină de volum. 

Catifea

Deja nu mai este nevoie să adăugăm nimic, nu-i așa? Catifeaua este acel material care, folosit pentru o rochie de ocazie, te va face să te simți precum o celebritate de peste Ocean, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Este un material elegant, care oferă profunzile, stil și finețe, precum și multă feminitate. Se potrivește pentru o rochie de ocazie pentru sezonul rece, și nu are voie să îți lipsească din garderobă. 

Brocard

Avem de a face cu un material care ne duce cu gândul la prințesele de odinioară, pentru că este realizat din fire de aur și argint. După o perioadă în care a fost ”uitat”, brocardul are parte de o nouă perioadă de glorie. Evident, nu mai avem de a face cu metale prețioase în compoziție, ci fire metalice, dar care se potrivesc de minune cu vâscoza sau chiar bumbacul. În cazul în care te gândești la o rochie de ocazie din brocard, recomandarea specialiștilor este să mergi pe un croi simplu, deoarece avem de a face cu un material aparte, cu aspect bogat și plin de volum.

Paiete

Ce ar fi o rochie de ocazie fără paiete? Sunt perfecte dacă ești genul de persoană care adoră să fie în centrul atenției, iar spiritul tău liber și extrovertit este bine pus în valoare cu ajutorul lor. Luminozitate, strălucire, textură, sunt doar câteva dintre epitetele care vor însoți ținuta ta specială, iar cuvintele sunt chiar prea sărace pentru a o descrie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton