; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Skoda

(P) Mașină de familie – Care este cea mai bună alegere și ce criterii să iei în considerare

19 September 2018

Când familia se mărește apare și nevoia unei mașini încăpătoare. Criteriile de alegere se schimbă. Devin importante:

 

  • cât de mare este portbagajul (să intre căruciorul, toate bagajele și jucăriile când are loc plecarea în vacanță);
  • siguranța (dotări care să prevină un posibil accident);
  • consumul eficient (pentru a putea alerga cu mașina la școală, la cumpărături, în excursii, cu un portbagaj mereu încărcat);
  • costul de întreținere (prețul pieselor care se defectează cel mai des);

Ce alegi așadar pentru confortul și siguranța familiei tale?

 

Top 6 mașini de familie în 2018

Multe persoane când spun mașină de familie se gândesc la un SUV sau un MPV. Ține cont că aria mașinilor de familie este largă, există modele competitive precum Ford Focus care are vânzări foarte mari.

Mai jos, însă îți este prezentat topul mașinilor de familie ale anului 2018, acele autovehicule care reușesc să îndeplinească criteriile exigente în materie de spatiu, confort și siguranță.

 

  1. Skoda Octavia

 

O alegere excelentă este Skoda Octavia, foarte plăcută la condus, de asemenea, incredibil de spațioasă. În interiorul ei se vor simți bine atât copiii, cât și bunicii, spațiul de pe bancheta din spate este așadar generos.

Poți alege motorul de 1.0 TSI pe benzină cu performanțe satisfăcătoare, dar și dotări ale mașinii precum: trei centuri de siguranță în spate cu sistem de prindere în trei puncte, siguranță copii la ușile din spate.

 

  1. Volkswagen Golf

 

Golful este o opțiune recomandată, deoarece este o mașină liniștită, confortabilă și plăcută la condus. Interiorul este bine alcătuit și practic. Are valoare mare la revânzare și o gamă de motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. În plus, vei profita și de putere mare.

Piese VW îți sunt puse la dispoziție pentru a le achiziționa online, iar tu te poți bucura de mai mult timp cu familia.

 

  1. Audi A3 Sportback

 

Modelul A3 Sportback este cu atât mai practic datorită celor 5 uși. De asemenea, este o mașină premium, elegantă. Toate motoarele sunt puternice și eficiente și oferă un echilibru excelent între confort și control al suspensiei.

Este o mașină care îți va face viața mai ușoară în ceea ce privește transportul tuturor membrilor familiei tale.

 

  1. Seat Leon

 

Este o mașină care oferă, de asemenea, un interior practic și ușor de utilizat. Chiar dacă unele dintre materialele plastice interioare se simt a fi ieftine, este un lucru ușor de trecut cu vederea, dat fiind faptul că mașina este foarte atrăgătoare.

Are caracteristici precum detectarea oboselii șoferului sau ieșirea de pe banda de circulație.

 

  1. Opel Astra

 

Cu siguranță modelul Opel Astra va fi pe placul tău și al familiei tale. Bine echipată, este elegantă la exterior, dar și cu un spațiu interior deloc compromis, cu numeroase locuri de depozitare.

Confortul se simte la maxim și pe bancheta din spate, iar ferestrele mari oferă senzația de mai mult spațiu.

 

  1. Volvo XC60

 

De ce să alegi un Volvo? Una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale mașinilor Volvo o reprezintă siguranța.

Mașinile Volvo au reputația de cele mai sigure mașini care se află pe șosea. Au inventat centura de siguranță în trei puncte în anul 1959, memento pentru centura de siguranță în 1972 și sistemul de protecție laterală în 1991.

Volvo XC60 este considerată mașina anului 2018. Nu ai de ce să îți faci griji nici în privința spațiului. Toți membrii familiei tale se vor bucura de un confort sporit. Grație celor 5 scaune, veți călători de drag pe cele mai lungi distanțe.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare