; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cantar professional pentru bebelusi cu dispozitiv digital ncorporat de masurare a lungimiicadou banda de masurare a circumferintei capulu

(P) Igiena corectă a copilului – de ce ai nevoie de pe nichiduta.ro?

30 April 2018

Grija față de cel nou născut este naturală, fiecare părinte preocupându-se pentru cel mai mic membru al familiei. De obicei proaspeții părinții sunt deosebit de stresați pentru că nu știu cum anume pot să le asigure copiilor o îngrijire pe măsură, însă lucrurile sunt destul de simple. Trebuie doar să aibă la îndemână articolele, respectiv produsele necesare pentru asta.

În acest sens, Nichiduta.ro – magazin online specializat în articole pentru copii, le iese în întâmpinare cu soluții complete, constând nu doar în produse pentru îngrijire, dar și piese vestimentare, jucării și articole pentru exterior diverse.

Cu timpul, teama legată de misiunea de a fi părinte dispare, părinții recunoscând fără efort nevoile micuților. Nichiduta.ro susține pe deplin nevoile acestora în creșterea noilor născuți, fiind magazinul unde gasesc articole pentru copii pentru igiena diverse.

Igiena noului născut – de știut!

Un bebeluș are nevoie de o igienă riguroasă, dat fiind faptul că inițial are un sistem imunitar slab și incapabil a se confrunta cu microbi și bacterii. Putem spune că pielea este portița de intrarea a acestora, astfel că menținerea sa curată este esențială pentru a evita iritațiile.

Pe piață există tot felul de produse cosmetice dedicate igieniei bebelușilor, însă în ce măsură sunt acestea eficiente este destul de greu de dedus. Nichiduta.ro a înțeles nevoia părinților de a le oferi celor mici tot ce este mai bun, motiv pentru care produsele disponibile pe site vizează o igienă corespunzătoare, fără a dăuna sănătății micuților.

Spre exemplu, scutecele trebuie alese după criterii stricte. Varianta textilă reprezintă recomandarea principală a experților Nichiduță întrucât este mai eficientă și totodată permite pielii să respire corespunzător. Bumbacul este materialul ideal în acest sens.

Desigur, asta nu înseamnă că pampersurile nu sunt o alternativă. De asemenea constituie o recomandare, fiind disponibili pe nichiduta.ro în funcție de categoria de vârstă a copilului, pentru ca acesta să beneficieze de tot confortul necesar. Este foarte important ca mărimea să fie cea potrivită pentru a nu irita, respectiv incomoda bebelușul.

Un tensiometru este necesar în orice cămin ce adăpostește un nou născut. Pentru că starea de sănătatea a acestuia este deosebit de sensibilă, mai ales în primele luni de viață, atât un model digital, cât și unul manual reprezintă o alegere potrivită.

Produsele cosmetice de asemenea trebuie alese cât mai responsabil. Contează fiecare ingredient ce îl au în compoziție, astfel că o citire atentă a etichetei se impune. Părinții evită astfel riscul de îmbolnăvire a copiilor, respectiv de a dezvolta iritații sau alergii la nivelul pielii.

Întrucât acestea intră în contact direct cu pielea, este necesar să fie concepute special pentru cei mici. În acest sens, părinții găsesc pe nichiduta.ro soluții complete pentru îngrijire: săpun lichide, săpun foițe, spumant pentru baie, gel de duș, gel bio, șampon, dar și lapte detergent sau alte astfel de produse.

Este o cerință obligatoriu de îndeplinit și în alegerea cremelor, loțiunilor, uleiurilor, parfumurilor, spray-urilor, dar și articolelor pentru igiena dentară a copiilor.

Intră pe nichiduta.ro pentru a descoperi o listă completă cu articole, prin care îi poți asigura copilului tău o igienă corectă și sigură.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare