; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Husa samsung galaxy s9_1

(P) Husa smartphone – cum faci o alegere potrivită

26 September 2018

Dacă telefoanele inteligente sunt disponibile la ora actuală în modele din cele mai diverse, cu funcții dintre cele mai utile, în paralel s-a dezvoltat și o industrie conexă. Este vorba despre segmentul de huse și accesorii de protecție, care îndeplinește un rol foarte important.

Utilizatorii responsabili de smartphone-uri știu că este nevoie să își doteze dispozitivele cu folii și huse de protecție, însă adesea se văd puși în încurcătură. Cum poți să te asiguri că faci o alegere potrivită atunci când optezi pentru o husă anume? Cum alegi din multitudinea de opțiuni ceva care să te mulțumească din punct de vedere al aspectului, dar să fie în același timp și ceva calitativ?

Pentru a mai lămuri din aceste dileme, vă prezentăm în rândurile următoare câteva recomandări oferite de specialiștii de la Stifler.ro – magazin online renumit, care pune la dispoziția utilizatorilor huse și accesorii smartphone menite să ofere protecție și să le îmbunătățească funcționalitatea.

  1. Evită husele universale și alege una dedicată modelului tău de smartphone

Ideea de a alege o husă universală care să protejeze telefonul poate fi agreată de unii, însă cele dedicate oferă un nivel mult mai bun de protecție. Prin urmare, indiferent de tipul de husă ales, asigură-te că este unul dedicat exact modelului tău de smartphone. Dacă ai un Samsung Galaxy S9, alege o husa Galaxy S9, dacă ai un iPhone X, alege o husă iPhone X, etc.

  1. Ține cont de materialul din care este realizată husa

Nu este vorba aici despre design sau aspect, ci despre nivelul de protecție pe care îl poate oferi o husă, ținând cont de materialul din care este realizată.

Husele comune de tipul celor din cauciuc sau silicon reprezintă o bună opțiune, întrucât amortizează bine șocurile și feresc telefonul de zgârieturi. Există însă și huse realizate din piele, de tip flip sau portofel, care protejează la fel de bine.

Carcasele din plastic rezistent sau chiar din metal sunt de asemenea opțiuni de avut în vedere – unele pot acoperi complet carcasa, lăsând libere doar display-ul, porturile și butoanele. În acest fel, utilizatorul se asigură că va ține la distanță semnele fine de uzură care se pot acumula de-a lungul timpului. Materialul din care este realizată husa și alegerea uneia potrivite ține însă în cele din urmă de preferințele personale.

  1. Alege husa potrivită cu stilul tău

Dacă îți place să ieși în evidență și să atragi atenția prin tot ceea ce faci, alege o serie de huse în culori vibrante, pe care să le schimbi periodic. Dacă preferi un stil mai sobru, husele monocrome în culori închise pot fi mai potrivite.

În cazul în care stilul office este cel abordat mai frecvent, o husă elegantă din piele poate fi alegerea potrivită, iar pentru persoanele mai practice se pretează o husă All Inclusive de tipul celor care pot fi găsite pe site-ul Stifler.ro. Oricare ar fi preferințele, cert este că soluții pot fi găsite, magazinul online menționat fiind un reper în acest sens.

  1. Nu alege husa după criteriul prețului

Mai exact, trebuie să pui accent pe alte caracteristici, de la material la design, funcționalitate și tip de husă – nicidecum pe preț. Calitatea trebuie să primeze, întrucât husa are acel rol de protecție care trebuie să fie îndeplinit, iar dacă vei alege o husă doar pentru că are un preț de chilipir, nivelul calitativ poate fi unul îndoielnic.

O husă de calitate va oferi protecție telefonul pentru o perioadă îndelungată și își va păstra la rândul său aspectul. Fără îndoială investiția făcută în smartphone va fi de asemenea protejată, iar în caz de revânzare ulterioară prețul obținut va fi unul mai avantajos.

Prin urmare, elementele de care trebuie ținut cont la alegerea unei huse potrivite se referă la calitate, materiale, design și stil, nicidecum la preț. În acest fel se va oferi telefonului un aspect deosebit, dar și protecția necesară. Cei interesați de o gamă variată de huse smartphone, dar și numeroase alte accesorii pentru telefoanele inteligente pot opta pentru produsele disponibile pe Stifler.ro – magazin online ai cărui reprezentanți ne-au oferit și recomandările anterioare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare