; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro   gudart.ro

(P) Gresie și faianță stil marmură plus multe alte produse pentru casă, disponibile pe Gudart.ro!

21 December 2020

 

Există un motiv în spatele uriașei popularități pe care le-au atins plăcile de gresie în lumea construcțiilor. Astăzi, cu greu ne putem imagina construirea unei case fără gresie, de fapt. De la bucătărie până la baia din casa sau apartamentul nostru, gresia reprezintă unul dintre cele mai importante materiale în materie de amenajări interioare, cât și exterioare, fiind ideale chiar și pentru placarea pardoselilor teraselor. 

Gresia este ideală oferind mai multe avnataje, iar în această situație vorbim despre accesibilitate, varietate și ușurință pe care le oferă în manipulare și montaj, iar plăcile își vor păstra un loc proeminent în lumea construcțiilor pentru o perioadă foarte lungă de timp. Defapt, cu siguranță gresia va rămâne unul dintre cele mai importante materiale pentru amenajări interioare sau exterioare, pentru totdeauna.

Unul dintre cele importante avantaje ale gresiei, constă în faptul că există o mulțime de modele, nuanțe de culori, chiar modele 3D, precum și dimensiuni extrem de variate, ceea ce face că gresia să reprezinte o alegere ideală, indiferent de nevoile pe care le aveți. 

Gresia este accesibilă dacă discutăm despre modele simple și cu dimensiuni relativ mici și bineînțeles poate crește considerabil în funcție de calitatea oferită, complexitatea modelelor, dimensiuni și așa mai departe . Plăcile de gresie sunt un înlocuitor ideal pentru materialele scumple iar dacă vă place marmura și nu vă doriți să o folosiți că opțiune de pardoseală, gresia poate reprezenta salvarea, datorită faptului că, există o mulțime de modele care imita la perfecție marmura.

Cu toții cunoaștem faptul că gresia se folosește pentru podea, însă, în ceea ce privește pereții, faianța este soluția și practic face parte din aceeași familie cu gresia.

Propria locuință este de departe locul în care petrecem cu sau fără voia noastră, o parte extrem de importantă a timpului și tocmai din acest motiv, atunci când alegem materialele utilizate pentru utilarea sau renovarea casei, trebuie să fim extrem de atenți la materialele utilizate, inclusiv când vine vorba despre gresie sau faianță. 

Fiecare persoana în parte are gusturi și preferințe diferite, deci are diverse necesitați pentru acele momente în care se doresc cele mai bune soluții pentru un confort crescut. În fond și la urma urmei, la final, cel mai important aspect se referă la faptul că fiecare dintre noi, trebuie să fim mulțumiți de ceea ce ne oferă propria locuință, datorită simplului fapt că doar noi vom locui acolo pe termen lung. 

Atunci când se ia în calcul ideea de a decora sau renova propriul cămin, chiar și cele mai mici detalii contează, iar o simplă nuanță a gresiei sau a faianței, poate schimba cu totul percepția din punct de vedere vizual.

Faianța reprezintă alegerea perfectă atunci când discutăm despre pereții unei bucătarii ori pereții unei bai, datorită faptului că acestea sunt încăperi în care umezeala poate atinge cote mari, iar faianța fiind un material ceramic o dată ce a fost aplicată pe perete, vă rezista cu succes chiar și în cele mai dure condiții de umezeală. 

Faianța și gresia poate avea o mulțime de alte utilizări, astfel că, în funcție de nevoile pe care le aveți, nu vă rămâne decât să alegeți modelul și dimensiunea dorita.

Sănătatea, fitness-ul și bunăstarea sunt aspecte cheie ale unui stil de viață contemporan și reflectă importanța unui bun echilibru intre viață profesională și viața personală. Programele de sport și fitness sunt fie organizate că evenimente sociale de grup, fie se concentrează pe antrenamentul personal. De exemplu, piscinele sunt extrem de apreciate pentru activitățile sportive dar și activități ce țin de relaxare, iar pentru piscine, acea faianta stil marmura, poate reprezenta o alegere mai mult decât ideala. 

Numărul mare de proiecte de arhitectură și design interior de înaltă calitate care au fost realizate folosind placi ceramice italiene peste tot în lume sunt mărturia investițiilor impresionante în facilitați de sănătate și fitness, inclusiv centre sportive, ateliere de fitness și yoga, piscine termale și de agrement, saune, spa-uri, hoteluri și stațiuni și piscine private. Într-o lume din ce în ce mai digitală, activitățile de relaxare care nu implică nici un fel de electronică în jurul nostru, ne poate ajuta psihic mult mai mult față de cum v-ați putea imagina. 

Revenind la faianță și gresia potrivită pentru o mulțime de aplicații, în funcție de nevoile pe care le avem, echipa Gudart.ro poate reprezenta o soluție mai mult decât excelentă din toate punctele de vedere. 

Gudart.ro este unul dintre cei mai importanți comercianți de pe această nișă de la noi din țară, astfel că, fie că veți alege gresie sau faianță Italia, cu siguranță veți face cea mai bună alegere pentru nevoile dumneavoastră. Ceramica și porțelanul din compoziția produselor Gudart.ro este de înalta calitate, având o rezistență sporită la apă, la pete, fiind igienice și extrem de ușor de curățat în comparație cu alte suprafețe precum lemn sau piatră ori chiar marmură. 

Datorită faptului că plăcile de gresie sau faianță sunt materiale accesibile și ușor de întreținut, de departe, în special pentru baie sau bucătărie, reprezintă soluția optimă. 

Pentru a putea descoperi întreagă gamă de produse pentru casa Gudart.ro, sunteți invitați să accesați magazinul online, pentru a putea vizualiza în detaliu produsele, precum și specificațiile și detaliile aferente. Totul vă este pus la dispoziție la numai un simplu click distanță și la prețuri avantajoase și vă puteți achiziționa tot ceea ce aveți nevoie în materie de gresie și faianță, prin numai o simplă comandă online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare