; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anna cori genti dama_1

(P) Gențile pe care ți le vei dori vara aceasta – colecția ANNA CORI îți va fi sursă de inspirație

19 June 2018

O femeie fără geantă e ca și când nu și-a completat așa cum trebuie ținuta. Este o necesitate ce a devenit în timp un mod de a etala stilul, de a defini și mai bine accentele dintr-o ținută și din întreaga imagine feminină. Cu o geantă aleasă potrivit poți atrage priviri admirative, poți obține un efect deosebit și nu în cele din urmă poți deveni efectiv o prezență remarcată.

Pentru că mai toate doamnele și domnișoarele sunt adeptele genților în viața de zi cu zi și nu numai, provocarea este aceea de a găsi gențile care îți aduc notă de originalitate. În acest sens te poți inspira din colecția de genti dama piele de la ANNA CORI, alegând câte un model pentru fiecare categorie de ținute: casual, chic, office etc.

Alegeri potrivite pentru momente potrivite – tipuri de genți de la ANNA CORI

O geantă nu este un articol ales la întâmplare ci trebuie să corespundă cu anumite elemente din ținută și nu numai. Trebuie să se țină cont și de înălțimea purtătoarei, dar și de momentul din zi sau ocazia cu care se impune nevoia de o geantă.

Colecția de la ANNA CORI este în măsură să aducă în prim plan eleganţa, păstrând și interesul pentru trenduri actuale. În acest sens spre exemplu motivul floral, imprimeul de acest gen sunt elemente adesea întâlnite, cele care stau la baza creării unui design de geantă unic. De la formă la culoare vei descoperi aici opțiuni dintre cele mai variate.

Mini-gențile

Conceptul de mini-geantă este unul original și specific acestui brand. Mini geanta se dorește a fi acea prezență chic pe care o poți aborda de zi cu zi. Aceasta poate fi purtată și în mână, cât și pe umăr, dispunând de bareta specifică în acest sens. Ca și formă este circulară și de dimensiuni modeste, iar la capitolul culoare și textură dispune de opțiuni dintre cele mai variate.

Poți opta pentru un roșu seducător sau un leopard print cu tonuri de roșu sau maro. Poți alege de asemenea imprimeul floral sau accentual strălucitor, de glitter. În orice formă ai alege o astfel de mini geantă, este vorba de fiecare dată vorba de piele, suficient de încăpătoare, cu un singur compartiment generos de altfel pentru câte obiecte personale poate să ascundă.

Geanta casual

Pentru acele zile în care ai nevoie de un stil ceva mai relaxat, însă feminin fără doar și poate o geantă încăpătoare și de un stil minimalist este o alegere optimă. Se păstrează aceeași versatilitate, de a putea purta geanta atât pe umăr cât și în mână. Dar de data aceasta este vorba de un compartiment mai generos, de închidere cu magnet, în mod elegant și subtil. Un nude încântător ce se poate potrivi la ținute diverse reprezintă și marele avantaj de a alege acest model.

Iar când simplitatea este ceea ce îți dorești să scoți în evidență, te poți identifica cu stilul unei genți pe măsură. Pentru femei practice, cu un echilibru al compartimentelor, numeroase spații închise în fermoar fac ca o geantă de un contur specific, simplă ca design să ia locul oricărui alt model.

Geanta elegantă

Pentru cele care doresc să scoată în evidență eleganţa unei ținute pot adopta ideea de geantă din piele, fie laminată, cocco, ce dispune de accent metalic la partea de închidere, cu o baretă parțial din piele, parțial din lanț. Sunt un model clasic readus în trenduri cu influențe moderne și desigur cu materiale de calitate și îmbinări realizate în aceeași termeni.

Preferințele cromatice diferă atât de mult încât vor exista diverse opțiuni și din acest punct de vedere. De la clasice negre sau gri la fuxia sau nude, ai de unde alege.

Gențile inedite

Orice femeie caută mai degrabă ceva inedit din ce înseamnă alegerea unei genți. De aceea ANNA CORI se remarcă și prin colecția de genți, aducând pentru doritoare modele de piele de piton spre exemplu, texturi dintre cele mai diverse pentru ca definiția stilului accesoriilor să fie una complexă și în egală  măsură potrivită pentru ocazii la fel de diverse: cadre pretențioase, dresscode casual și așa mai departe.

Descoperă colecția de genți ANNA CORI în cadrul paginii oficiale www.annacori.com.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare