; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro   Repatriere romania.ro

(P) Firmă de repatriere decedați în România

30 April 2019

Din dorința de a avea un trai mai bun și de a locui într-o societate mai avansată, mulți români au ales să lucreze sau să se stabiliească definitiv în alte țări. Însă nu întotdeauna această plecare se termină cu un final fericit. Există numeroase situații în care datorită unui accident sau datorită unui eveniment tragic, visele acestor persoane sunt curmate și este necesară repatrierea lor.

Pentru a vă ajuta să faceți față acestei situații, firma de Repatriere-romania.ro –  Funebri Santa Maria oferă servcii de transport funerar internațional din Anglia, Italia, Spania, Franța, Germania, Austira, Olanda, Belgia, Grecia, Suedia etc. Acest gen de servicii funerare sunt prestate atât pentru persoane juridice, inclusiv multinaționale, cât și pentru persoane fizice. Pein experiența acumulată, angajații acestei companii cunosc în detaliu toate informațiile necesare pentru întocmirea documentelor necesare repatrierii și pentru efectuarea cât mai rapidă a transportului.

 

Pentru întocmirea documentației necesare și pentru demararea demersului compania are nevoie să cunoască toate detaliile necesare privind condițiile survenirii decesului, cât și informațiile legate de localitatea și locul în care este păstrat trupul celui decedat. În plus repatrierea trupului neinsufletit presupune cunoașterea foarte bună a  legislației inteenaționale și a legislației specifice fiecărei țări pe care o tranzitează transportul.

În funcție de fiecare caz, durata și procedurile necesare pentru obținerea documentelor poate varia foarte mult. Dacă  decesul a survenit în urma unui act de violență sau a unui accident, trebuie așteptate rezultatele anchetelor și ale raporturilor medico-legale pentru a putea efectua repatrierea și poate dura chiar și câteva luni. În cauzul unei morți naturale procedurile sunt mult mai simple și transportul poate fi organizat imediat.

Pentru repatrierea decedatului este nevoie de o serie de documente, printre care cele mai importante sunt certificatul de deces multilingv și pașaportul mortuar. O bună parte dintre documentele necesare pentru efectuarea transportului trebuie să fie întocmite de către autoritățile din orașul în care a avut loc decesul. De aceea apelarea la o firmă care are experiența necesară este de mare ajutor.

 

De ce să apelați la servciile Repatriere-romania.ro?

Cu o experiență relevantă în organizarea acestui tip de repatriere, firma Funebri Santa maria este o firmă care a primit foarte multe aprecieri și recomandări din partea celor care au benficiat de serviciile contractate.

  • Transportul poate fi organizat atât pentru pentru persoane fizice, cât ți pentru firme multinaționale
  • Comapania dispune de puncte de lucru atât în România, la București, Focșani, Ploiești, cât și în Italia cu puncte de lucru Piacenza, Roma
  • Asigura întocmirea întregii documentatii necesare repatrierii.
  • Oferă garanția obținerii tuturor actelor necesare pentru întocmirea unui pașaport mortuar, ce permite transportul liber international, precum și toate documentele sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului.
  • Colaborează in permanenta cu toate asociatile funebre din: Italia, Spania, Germania, Franța, Belgia, Anglia, Norvegia, Suedia, Grecia, Austria.
  • Copania este specializată în organizarea transportului funerar internațional.

Transportul se poate efectua atat pe cale rutieră, cât și pe cale aeriană. Prețul final va fi în funcție de numarul de kilometri, de costul biletului de avion cargo, de cheltuielile pentru obținerea documentelor, manipularea, depozitarea la camera frigorifică. În cazul în care există o asigurare de viață, ce are prevăzută și această clauză, cheltuielie pot fi acoperite de către aceasta.

 

Cum se realizează serviciu de transport funerar internațional?

Transportul trupului persoanei decedate va avea loc într-un sicriu de zinc sigilat, care este plasat într-un sicriu de lemn de esență dură. El va fi efectuat cu mașini speciale, certificate pentru realizarea acestui tip de transport, ce sunt dotate cu un sistem frigorific eficient și îndeplinesc toate condițiile tehnice și sanitare reglementate.  Toți șoferii dispun de experiența necesară pentru efectuarea acestui tip de transport și dispun de toate calificărie necesare.

Pe tot parcursul transportul de la locul preluării trupului și până la capela unde se va desfășura ceremonia de înmormântare, care este ultima etapă din procesul de repatrieri persoane decedate, se va ține permanent legătura cu familia, furnizînd toate  detaliile depre stadiul transportului până la ajungerea în țară.

Datorită costurilor, atunci când este necesară repatrierea pe continent, transportul rutier este cea mai eficientă cale. De aceea compania noastră efectuează repatrieri persoane decedate din Europa, doar pe cale terestră.

Echipa de la repatriere-romania.ro vă va sprijini cu toate informațiile și demersurile necesare pentru a organiza cât mai rapid acest servciu de repatriere. Veți avea mereu parte de o echipă de profesioniști, cu ani de experiență în domeniu, care va face tot ce  îi stă în putință pentru a avea parte de cele mai bune servicii.

Pentru a realiza acest serviciu într-un timp cat mai scurt, firma vă  pune la dispoziție colaboratorii care se afla în cele mai importante orașe din Europa. Delegații companiei vor demara imediat aceasta procedura, conform solicitărilor familiei, pentru a nu pierde timp important în astfel de situații.

 

Munca echipei de la Funebri Santa Maria “1958” se încheie în momentul în care trupul neînsuflețit a fost repatriat în siguranță și a ajuns la capela unde se va desfășura ceremonia de înmormântare.

 

Pentru transport funerar internațional și pentru cele mia bune servcii de repatriere decedați  apelați la serviciile Repatriere-romania.ro!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare