; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fingers 1834818_640

(P) Există o legătură între degetul la care porți inelul și felul tău de a fi. Descoperă care este acesta!

13 March 2020

La prima vedere, inelele par simple accesorii care, atunci când sunt alese cu grijă, pot completa numeroase outfituri. În realitate, însă, se spune că acestea au și anumite semnificații, după care unele persoane se ghidează în alegerea accesoriilor potrivite. De exemplu, degetul pe care alegi să porți inelele spune foarte multe despre tine, deși, cel mai probabil, nu ți-ai imaginat acest lucru vreodată. Cele mai multe femei poartă inele din argint, pentru că acestea sunt foarte ușor de asortat la orice ținută.

Descoperă, în rândurile următoare, care este posibila legătura între degetul pe care porți inelul și felul tău de a fi!

Degetul mic

Persoanele care poartă inele pe degetele mici sunt acelea care vor întotdeauna să iasă din tipare și să fie în centrul atenției. Sunt persoane inteligente, care au convingeri și idei puternice, conform pasionaților de astrologie. Inelele pentru degetul mic sunt, de obicei, mai fine și cu un design aparte, în comparație cu inelele care se poartă pe celelalte degete.

Inelarul

Mâna dreaptă este asociată cu logodna, în timp ce mâna stângă este simbolul căsătoriei. În cazul în care nu te încadrezi în niciuna dintre aceste două categorii și alegi să porți totuși un inel pe inelar, acest lucru poate spune multe despre tine: cel mai probabil ești o persoană creativă, romantică și cu un suflet frumos. Un inel de argint pe inelar este semnul Lunii, ceea ce îți transmite o stare de romantism și îți activează latura creativă.

Degetul mijlociu

Poate părea neobișnuit să porți inele pe degetul mijlociu, fiind cel mai mare dintre toate. Se spune că persoanele care aleg să poarte inele pe acest deget sunt echilibrate și responsabile și nu se tem niciodată să ia decizii. Drept urmare, poartă un inel pe un deget pe care majoritatea oamenilor îl ignoră, alegând să-și pună în evidență celelalte degete.

Arătătorul

Arătătorul este degetul pe care războinicii din vremuri apuse alegeau să poarte un inel care, de cele mai multe ori, era simbolul familiei din care aceștia făceau parte. În zilele noastre, se consideră că inelul purtat pe degetul arătător simbolizează puterea, autoritatea și capacitatea de a conduce grupul de apartenență. Întrucât inelele sunt de mari dimensiuni, ies foarte ușor în evidență.

Degetul mare

Inelele purtate pe degetul mare simbolizează bogăția: cu cât sunt mai mari, cu atât reflectă mai bine averea și statutul social al persoanei care îl poartă. Astfel de inele sunt alese, în general, de către bărbați. Cu toate acestea, și unele femei se simt atrase de un astfel de accesoriu îndrăzneț.

 

Așadar, îți sugerăm să porți întotdeauna inele care se potrivesc stilului tău vestimentar, dar mai ales felului tău de a fi, indiferent dacă alegi sau nu să crezi în semnificațiile pe care aceste accesorii le au în zilele noastre.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare