; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Produse pentru unghii

(P) Elemente esențiale pentru unghii. Pentru Corpul Tău – e-shopul care dispune de acestea

21 May 2021

Pentru că fiecare parte a corpului necesită îngrijire și o atenție deosebită pentru ca pielea și unghiile să fie în condiții excelente și peste ani, e-shopul Pentru Corpul Tău dispune de elementele necesare în acest scop. Fiecare persoană diferă de cealaltă, chiar dacă nu atât de mult ca și amprentele, deci chiar și necesitățile la rândul lor diferă, de la caz la caz. Acest magazin online pune la dispoziția clienților produse de la diferite branduri, astfel încât fiecare să găsească ceea ce are nevoie.

Unghiile nu fac excepție din capitolul îngrijire personală, ci din contră, au o influență majoră. Unii sunt de părere că acestea pot fi considerate cartea de vizită a unei persoane. Produsele pentru unghii sunt clasate pe diferite categorii, fiecare dintre ele având rolul său și importanța sa. În continuarea articolului puteți descoperi care sunt acestea și rolul lor. 

Tratamentele pentru unghii

Așa cum și organismul are nevoie deseori de anumite suplimente pentru că nu poate lua aportul de vitamine necesar numai din alimentație, la fel este și în cazul unghiilor. Din cauza unor deficite ale corpului, acestea au de suferit. Din aceste motive apar deseori petele albe pe suprafața lor sau exfolierea.

Un alt aspect deranjant poate fi faptul că nu sunt suficient de tari și se rup foarte ușor și repede, la contactul cu anumite articole vestimentare sau suprafețe. Din acest motiv, printre cele mai importante produse pentru unghii se enumeră și tratamentele.

Acestea diferă în funcție de necesitate. Uleiul nutritiv de la Kallos poate fi ca un bonus, deoarece aduce un aport considerabil de hidratare intensă. Alături de acesta se află și întăritorul pentru unghii din aceeași gamă, care aduce și un aspect lucios pentru acestea.

Pentru probleme mai grave, există chiar și tratamente specifice precum Nail Recovery, Nutrition Gold, Bye Cuticles sau altele. 

Lacuri de unghii

Pentru că un plus de aspect nu strică niciodată, peste o unghie sănătoasă poți aplica și o culoare, în funcție de preferințe. E-shopul pentrucorpultau.ro are și la acest capitol mai multe produse de la branduri diferite. 

De la gama Kallos la Flormar, sunt disponibile culori variate, pentru fiecare stare de spirit. Un roșu aprins care denotă încredere sau chiar verde, albastru, mov sau orice nuanță te reprezintă, toate sunt accesibile pe site. Fiind de la branduri diferite, variază chiar și nuanțele disponibile, astfel încât fiecare persoană poate găsi varianta care se pliază pe preferințe.

Dizolvant pentru lac de unghii

Printre aceste produse esențiale se enumeră și diferite tipuri de dizolvant pentru lacul de unghii. Deseori, din cauza produselor puternice de curățenie sau lucrul sub jetul de apă constant, face ca oja de pe unghii să capete un aspect mai puțin plăcut, șters. 

Pentru că rolul lacului de unghii este de a aduce un plus de aspect, orice decojire a acestuia necesită o recondiționare. Cu ajutorul lacului de unghii este foarte simplu să ștergi oja pentru a pregăti unghia de o altă culoare.  Pe site sunt disponibile variante destinate diferitelor tipuri de unghii. Unele dintre acestea nu usucă, astfel încât sunt potrivite pentru unghiile subțiri și fragile. 

Puteți descoperi toată gama de produse pentru unghii disponibile dar și celelalte care pot fi utile pentru diferite afecțiuni sau necesități, dacă accesați site-ul. Pentru mai multe informații trimiteți un e-mail la adresa [email protected] sau sunați la numărul de telefon 0735.532-802. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare