; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PA207200

(P) Dormi pe canapea? Topperul este salvarea ta!

01 October 2019

Uneori spațiul dintr-o cameră nu-ți permite amplasarea unui pat de mijloc și atunci singura variantă pentru odihnă este canapeaua extensibilă. Dar ce te faci când canapeaua aleasă după un design plăcut nu este la fel de confortabilă atunci când se transformă în pat? Ei bine, există soluții! Topperul este salvarea în acest caz!

 

 

Ce este topperul!

Topperul este de fapt o saltea adițională care se așază peste salteaua actuală sau peste canapeaua extensibilă, având o grosime între 4  și 10 cm și dimensiunea unei saltele obișnuite. Topperul oferă un plus de confort la somn, fiind un suport suplimentar adecvat nevoilor fiecăruia. Iar dacă se întâmplă să ai anumite afecțiuni medicale și să suferi de probleme cu spatele, atunci alegerea unui topper va fi exact ceea ce ai nevoie pentru a reduce din intensitatea durerilor de spate.

 

De ce să alegi un topper pentru canapeaua sau salteaua ta!

Somnul odihnitor pe timp de noapte nu este un moft, ci o necesitate pentru organism, pentru a putea fi energici și cu chef de viață a doua zi. De câte ori nu ți s-a întâmplat în concediu sau în zilele de vacanță, când te cazai în diferite locații cu paturi mai mult sau mai puțin confortabile, să te trezești lipsită de vlagă și fără chef de nimic, din cauza faptului că ai dormit prost? Ei bine, sigur nu dorești să fii morocănoasă în fiecare zi, așa că investește într-un topper pentru confortul tău! Îl meriți!

 

Tooper-ul potrivit

Alege topperul după dimensiunea canapelei tale extinse și bucură-te de un somn bun în fiecare noapte. Dacă nu știi cum anume trebuie să fie topperul perfect pentru tine, informează-te! De exemplu, la Magniflex, producător de top pe piața europeană a saltelelor vei găsi informațiile dorite. De aici poți alege Virtuoso Vip Topper care are 5 cm înălțime, două părți de vară și iarnă realizate din materiale 100% naturale, precum mătase, cașmir, păr de cal, lână de cămilă, in, bumbac, lână merino. Acesta poate fi folosit atât pentru a acoperi canapeaua extensibilă, dar și pentru o saltea de pat mai veche, la care nu vrei să renunți. Este un topper pentru saltea cu o formă și compoziție unice. Acest topper oferă un grad ridicat de izolare termică. Este realizat din lână merino pentru reglarea temperaturii și oferirea unei senzații maxime de respirabilitate a pielii. Are în compoziție și lână de cămilă pentru absorbția și evaporarea umidității. De asemenea, părul de cal a fost folosit în realizarea ei pentru confort constant și mediu uscat. Mai are în compoziție mătase, care oferă căldură iarna și răcoare vara, bumbac, care este 100% material natural și reprezintă un antialergic natural și in, care dă o senzație de prospețime și catifelare în contact cu pielea.

 

Și perna contează!

Iar după ce ai ales topperul care ți se potrivește, alege și o pernă care să-ți asigure același tip de confort suplimentar, atunci când te odihnești. Poți opta pentru oferta de perne de la Magniflex, unde vei găsi perne cu formă anatomică sau ortopedică, realizate din 100% spumă cu memorie HD, spumă gel, spumă Mallow. Pernele Magniflex sunt indispensabile pentru nopți liniștite și confortabile.

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare