; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Picturi pe numere tablouri celebre

(P) Din seria ce mai facem în timpul liber: pictura pe numere vă transpune în lumea relaxantă a culorilor

16 April 2021

Un concept nou a apărut și în România. Pentru cei care doresc să experimenteze bucuria picturii, a pictatului ghidați de schițe, pictura pe numere este răspunsul. Presupune a așterne pe pânza gata schițată și numerotată culorile ce corespund, parte din același kit. O astfel de activitate este negreșit una relaxantă, dar cu scop dublu. Stimulează creativitatea, vă îmbie la relaxare, vine cu terapia culorilor, pentru ca în final să aducă și satisfacția lucrului bine făcut, cu efort propriu. 

Pictura pe numere este pentru toată lumea 

Când vine vorba de picturi pe numere trebuie să știți că nu sunt necesare skill-uri de pictor. Tocmai acesta este farmecul, faptul că oricine poate picta, poate exersa astfel încât la final să se poată bucura de un tablou perfect. 

Pe măsură ce culorile sunt aplicate în locul potrivit și tabloul prinde contur, veți fi cu atât mai încântați de experiența aceasta. Mai cu seamă că ceea ce pictați cu efort propriu poate fi decorul din cameră, living sau orice spațiu din căminul vostru, picturi după tablouri pe numere celebre

Picturile pe numere de la Pictorul Fericit, e-shop de nișă, vin în set complet, gata să fie pictate și la final gata să fie expuse. Kitul este unul premium și include:

  • Pânză de bumbac numerotată. Pentru adulți aceasta este de 40×50 cm, în timp ce picturile pentru copii sunt ceva mai mici, de 30×40 cm. 
  • Pensoane, în set de 3, cu grosimi diferite. 
  • Șasiu din lemn, un cadru pe care pânza este fixată. Aceasta permite ca la final să expuneți pe perete pictura, fără probleme. Totodată vă este util la pictat, pentru că pânza stă perfect întinsă. Totuși ar fi indicat să comandați și un șevalet cu acest scop. Sevaletul mini din lemn pentru birou sau masa este potrivit.

Varietatea de tematici, de peisaje sau portrete ce pot fi pictate de oricine vă permite să alegeți  ceva pe gustul vostru și potrivit în decorul locuinței. Există secțiune specială pentru picturile pentru copii, bărbați, femei, pentru cei care preferă o tematică religioasă sau pe cele inspirate din natură. Oricum ar fi, Pictorul Fericit promite să ofere o experiență unică cu fiecare pictură pe care o achiziționați. 

O altfel de artă 

De ce ați alege să pictați? Este binecunoscut faptul că scrisul de mână sau pictatul, munca manuală în general stimulează creierul, creativitatea în mod special. Pictând vă eliberați de stres, deși într-un mod indirect. Vă concentrați pe culori și numere și uitați de probleme, de cotidian. Iar în zilele noastre, când stresul este factorul numărul unu pentru care apar tot felul de probleme de natură emoțională, fizică și mai ales psihică, este important să ne găsim evadarea, pastila minune care combate efectele negative ale stresului. 

Pictura pe numere aduce o satisfacție enormă și pentru rezultatul final. Posturi impozante, cadre din natură atât de elaborat lucrate par imposibil de pictat de un amator. Însă ghidat de numere, aplicând culorile aferente, totul este mai ușor. 

Descoperiți arta altfel! Pictorul Fericit are și o locație fizică, singura din orașul Suceava. Puteți achiziționa pictura dorită aici sau online.   

 

Contact:

0754 459 540

[email protected] 

Mărășești nr. 18, etaj 1, camera 2, Suceava 

0754 459 540 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare