; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

P. Diddy sfidează criza

27 January 2010

Celebrul rapper i-a cumpărat fiului său în vârstă de 16 ani o maşină de peste 350.000 de dolari.

Sean P. Diddy (40 de ani) s-a gândit să-i facă un cadou foarte scump fiului său Justin Dior cu ocazia zilei sale de naştere. Chiar dacă încă nu are carnet, Justin se poate mândri că, la doar 16 ani, este posesorul unui Maybach model sport care valorează peste 350.000 de dolari, relatează labotana.com.

Adolescentul a primit cadoul la petrecerea de ziua lui, care a avut loc pe 23 ianuarie, în clubul M2' din New York. Ca la un adevărat băiat de bani-gata, vedetele s-au înghesuit să-i cânte la mulţi ani'. Astfel, petrecerea lui a fost animată, printre alţii, de Snoop Dogg, Lil’ Kim şi Chris Brown. Mai mult, Justin a mai primit cadou de la tatăl lui şi un cec de 10.000 de dolari, pe care l-a donat fundaţiei cântăreţului Wyclef Jean, Yele Haiti', pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

Sean P. Diddy nu s-a căsătorit niciodată însă este tatăl biologic a cinci copii (2 băieţi, 3 fete) şi tatăl adoptiv al lui Quincy Jones Brown. Cel mai mare dintre băieţii biologici este Justin Dior, rezultat din relaţia cu designerul Misa Hylton-Brim.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare