; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

P. Diddy, dat în judecată pentru 12 milioane de dolari

03 September 2010

Francesca Spero (51 de ani) susţine că l-a ajutat pe P Diddy (40 de ani) să-şi lanseze cariera, iar acum îl dă în judecată pe cântăreţ . Ea crede că a fost concediată pentru că era bătrână şi invalidă, anunţă femalefirst.co.uk.

Fosta angajată cere daunde de 12 milioane de dolari şi spune că P. Diddy a concediat-o la scurt timp după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la sold, în 2008.

Mai mult, spune Francesca Spero, fostul ei post a fost ocupat de o femeie mai tânără şi neexperimentată.

Laurie Berke-Weiss, avocatul fostei angajate, a spus: „Francesca Spero a lansat cariera lui Sean Combs, care s-a debarasat de ea când a îmbătrânit'.

Francesca Spero l-a cunoscut pe P. Diddy în 1998 şi a început să lucreze pentru el 10 ani mai târziu. L-a ajutat să semneze contracte cu compozitori, să înfiinţeze Bad Boy Records şi să produca reality-show-ul „Making the Band'.

Potrivit mărturiilor de la proces, cântăreţul i-ar fi spus că primeşte prea mulţi bani pentru o persoana care nu poate să ţină pasul cu stilul său de viaţă, desi Francesca Spero tocmai se operase la şold.

Spero recunoaşte că s-a internat într-o clinică de dezintoxicare în decembrie 2008, pentru a scăpa de dependenţa de calmante şi alcool.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare