Homepage  / Vedete străine

P. Diddy a fost arestat în New York. Ce acuzații i se aduc celebrului rapper. Nouă femei au depus plângere împotriva lui

P. Diddy a fost arestat în New York. Ce acuzații i se aduc celebrului rapper. Nouă femei au depus plângere împotriva lui
15

de Cristina Țapu,

Rapperul P. Diddy a fost arestat în cursul serii de 16 septembrie în New York, în urma unei inculpări de către un mare juriu. Până în acest moment nu sunt cunoscute clar acuzațiile care i-au fost aduse, însă de-a lungul timpului mai multe persoane l-au învinuit de comportament agresiv și hărțuire sexuală.

P. Diddy a fost arestat în New York

Artistul a fost arestat de oficialii Homeland Security într-un hotel din Manhattan și a fost transportat spre un birou FBI pentru a da declarații despre acuzațiile grave care îi sunt aduse. P. Diddy nu a făcut declarații oficiale, însă avocatul acestuia a adus anumite clarificări, conform publicației Daily Mail.

„Considerăm că această urmărire penală a domnului Combs de către Biroul Procurorului Statelor Unite este nedreaptă. Sean Combs este un adevărat simbol al muzicii, un antreprenor autodidact, un tată iubitor și un filantrop înrăit, care și-a petrecut ultimii 30 de ani construindu-și un imperiu și adorându-și copiii. El este o persoană imperfectă, dar nu este un infractor. Mai mult decât atât, domnul Combs a fost extrem de cooperant cu această investigație și s-a mutat voluntar la New York săptămâna trecută în anticiparea acestor acuzații care i-au fost aduse”, a declarat avocatul artistului, conform sursei menționată anterior.

diddy 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cu toate acestea, se pare că P. Diddy este o persoană complet diferită, în spatele ușilor închise, față de cum îl descrie avocatul acestuia.

P. Diddy, în vârstă de 54 de ani, este descris de presupusele sale victime drept un prădător sexual violent, care folosea alcool şi droguri pentru a le induce o stare de confuzie și a profita de ele. De la începutul lunii iulie, rapperul a fost ţinta unei plângeri din partea unei foste actriţe de filme pentru adulţi, Adria English, care acuză agresiuni sexuale. Ea susține că artistul a folosit-o „ca pe o jucărie sexuală pentru plăcerea şi câştigul financiar al altora” la petreceri din Hamptons, New York şi Florida, între 2004 şi 2009.

Un total de nouă plângeri au fost depuse împotriva rapperului în ultimele luni. Sean Combs a negat vehement până acum acuzaţiile care i se aduc.

Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că apropiații și chiar oficialii din poliție erau conștienți de aceste fapte, dar le-au ignorat datorită influenței pe care artistul o are în lumea muzicii. Ziariștii britanici atribuie responsabilitatea și prietenilor celebri ai rapperului, care au tăcut deși știau detalii oribile despre comportamentul său.

Printre persoanele care ar fi știut despre problemele lui Diddy s-ar număra și artista Jennifer Lopez, cu care acesta a avut o relație în urmă cu mai bine de dou[ decenii.

Sean Diddy Combs și-a agresat o fostă iubită în holul unui hotel

Sean „Diddy” Combs a admis că a agresat-o pe fosta sa iubită, Cassie, în holul unui hotel în 2016, după ce CNN a difuzat o înregistrare video a incidentului. Într-un mesaj video, Combs și-a exprimat regretul profund și a declarat că faptele sale sunt „de neiertat”, relatează Associated Press (AP).

Videoclipul difuzat de CNN în luna mai îl arată pe Combs, îmbrăcat doar într-un prosop alb, lovind-o pe Cassie, cântăreață de R&B și iubita sa de lungă durată de la acea vreme, cu pumnii și picioarele.

Înregistrarea îl mai surprinde pe Combs împingând-o și târând-o pe Cassie, precum și aruncând o vază în direcția ei. Cassie, al cărei nume legal este Cassandra Ventura, l-a dat în judecată pe Combs în noiembrie 2023, acuzându-l de ani de abuz sexual, fizic și emoțional.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton