; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

P Diddy a făcut „petrecerea secolului”

24 November 2009

PDiddyPe principiul „doar o dată împlineşti 40 de ani', rapper-ul şi mogulul Sean „P Diddy' Combs a dat un bairam de neuitat la iconicul Hotel Plaza din New York, cu ocazia zilei sale de naştere, relatează Daily Mail.

Fabuloasa petrecere, organizată vinerea trecută şi sponsorizată de propria sa companie producătoare de vodcă, l-a costat pe artist nu mai puţin de 3 milioane de dolari, iar tematica serii a fost alb şi negru – de la costumele invitaţilor, până la tradiţionalul tort.

De la un chef marca P Diddy nu puteau lipsi celebrităţile, de la actori hollywoodieni, până la staruri din lumea hip-hopului, care l-au sărbătorit pe acesta până a doua zi de dimineaţă. Printre invitaţi s-au numărat Jay-Z, Denzel Washington, Shannon Elizabeth, Nelly şi Kim Kardashian.

Ca un semn că Diddy a cam trecut de vârsta petrecerilor monstruoase, artistul s-a plâns pe pagina sa de pe Twitter că „n-am mai avut o mahmureală de cinci ani, dar am una acum! Ce mă fac?'. „Că şi-a desfăcut larg băierile pungii e puţin spus', a completat unul dintre invitaţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare