; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dotari laborator precisa_1

(P) Dezvoltarea centrelor științifice și a laboratoarelor, susținută de aparatura de la Precisa

22 November 2019

În ultimii ani mai mult ca niciodată, interesul pentru știință, cercetare, dezvoltare a unor noi tratamente și de a face descoperiri inovative în diverse domenii, a fost unul în creștere. Numărul laboratoarelor de specialitate, a centrelor care se deschid și astăzi la scară largă fac demonstrația acestui fapt.

Pentru că există cerere, există și oferă din partea furnizorilor specializați. Precisa este un nume care își menține locul în rândul celor care pun la dispoziție soluții verificate pentru laboratoare și nu numai. Societatea este activă în mediul online pe https://www.precisa.ro/, dar are și sediu fizic în Sibiu, respectiv două puncte de lucru în Slatina și Iași și alte spații de depozitare și birouri în țară. Compania, cu experiență de piață și activitate deja din anul 2002, și-a centrat atenția pe distibuirea de aparatură de laborator, reactivi, consumabile, precum și echipamente industriale diverse.

Ocupă la ora actuală o poziție importantă pe piața de profil și pune la dispoziția publicului său personal tehnic și de vânzări bine pregătit, astfel ca fiecare client să aibă siguranța unei alegeri potrivite.

Cui se adresează Precisa cu serviciile și produsele sale?

În principiu, se orientează după serviciile pe care le oferă companiilor importante de la nivelul țării, care activează în domenii dintre cele mai variate: instituții de sănătate private și publice, regii de apă, agenții de mediu, centrale electrice, laboratoare în care se efectuează analize fizico-chimice etc. 

Intenția societății este de a le furniza produse și servicii peste standardele comune, care să corespundă cu nevoile și să ofere întotdeauna rezultatele dorite prin precizia pe care fiecare echipament și instrument comercializat o prezintă. Bineînțeles, pentru ca totul să decurgă întocmai cu așteptările, iar exploatarea acestora să fie optimă, adecvată, suportul tehnic necesar pentru a implementa fiecare dispozitiv în parte este inclus în servicii.

Pentru că prioritatea experților a fost întotdeauna menținerea standardelor, și publicul care se orientează spre soluțiile furnizate s-a fidelizat. Din rândul numelor consacrate în acest domeniu, fac parte din lista de furnizori ai societății și HANNA INSTRUMENTS, GFL, HETTICH, RADWAG, HACH LANGE. Despre aceste nume oricine are cunoștințe în domeniu știe că dețin certificate ce corespund întocmai cu normele internaționale și cu legislația în vigoare.

Pentru că încrederea publicului este definitorie în bunul mers al unei astfel de afaceri, Precisa a implementat în 2006 și Sistemul de Management al Calității ISO 9001, pe care l-a și certificat. De altfel, în funcție de achiziția realizată, publicul știe că Precisa îi poate furniza montajul aparaturii și a echipamentelor cumpărate de la ei, precum și instalarea lor, eventual și post garanție.

Orice neregulă de funcționare semnalată este tratată cu seriozitate de specialiștii Precisa care vor soluționa orice astfel de inconvenient în timp util, astfel ca bunul mers al lucrurilor să nu fie influențat.

În funcție de serviciile necesare, cei interesați pot consulta lista de servicii și produse de pe Precisa.ro, având siguranța că vor avea de fiecare dată parte de calitate și seriozitate din partea experților.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare