; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Libraria maranatha_19

(P) Despre Biblie și importanța prezenței ei în locuința tuturor creștinilor

12 August 2019

Despre această carte Sfântă se pot spune foarte multe. În primul rând, este una dintre cele mai vechi scrieri despre iudaism și creștinism. Scrisă într-un interval de timp de circa 1000 de ani, exceptând Noul Testament, aceasta se integrează in literatura antică a Orientului Apropiat.

Tradusă acum în peste 1.800 de limbi, Biblia este cea mai răspândită carte din lume. Reprezintă, mai pe scurt, cartea ce prezintă cel mai în amănunt și mai corect viața lui Iisus pe Pământ. 

Aceasta nu trebuie să lipsească din locuința oricărui creștin. Este, în primul rând, un semn al respectului pentru Cel ce s-a sacrificat pentru muritori. Este și un simbol al unei familii milostive, credincioasă și iubitoare de semeni.

Biblia poate reprezenta cadoul potrivit?

O biblie este ca o binecuvântare în cadrul oricărei familii. Mereu va fi loc și pentru altele, de alte dimensiuni, în alte limbi decât româna. Deci Biblia chiar reprezintă un cadou potrivit pentru cei dragi. De exemplu, cei ce vor să facă un asemenea cadou, se pot orienta către Biblia Cornilescu. Pe mai multe dimensiuni, cu scris foarte mare sau normal, cu fermoar sau fara, cu o copertă din piele naturală sau nu, Biblia Cornilescu poate fi aleasă după mai multe criterii.

Totodată, există si varianta de Biblie pentru studiul inductiv. Cea pentru copii este si ea prezentată elegant, cu ilustrații și limbaj pe înțelesul acestora. Este indicat ca aceștia să intre în contact cu cartea Sfântă încă de la o vârstă fragedă. Li se va dezvolta mult mai ușor iubirea față de semeni, dragostea pentru frumos și dreptate, dar și gândirea. Toate acestea pot fi aciziționate din cadrul librăriei Maranatha.

Rubrica resurse creștine – o încântare pentru persoanele milostive

tot în cadrul librăriei Maranatha există si rubrica resurse creștine cu numeroase scrieri ce susțin o gândire corectă bazată pe iubire preciprocă. Toate aceste încurajări se prezintă sub formă de:

  • Poezii
  • Predici
  • Cântări
  • Acorduri
  • Muzică creștină
  • Predici scrise
  • Filme
  • Mărturii
  • Felicitări

De exemplu, filmele din această rubrică au la final aceeași morală – iubirea cât mai profundă și respectul reciproc. Sunt o încântare de vizionat cu familia, cu prietenii, dar și cu copiii. Filme celebre, unele bazate pe fapte reale, nu trebuie să lipsească din colecția de filme a fiecărei familii. Se regăsesc filme precum Concursul de rodeo, Drumul spre Redemption, Escaladarea, Ultimimul zbor, Joni, Surprins, Neînfricat și nu numai. 

Acestea reprezintă și ele un cadou ideal pentru persoanele dragi, mai ales pentru cele ce iubesc filmele cu finaluri pline de impact asupra gândirii și a conceptelor fiecăruia. Informații privind comanda, metodele de plată și transportul se regăsesc în cadrul site-ului în secțiunile speciale. 

Gama de produse creștine din cadrul site-ului este una vastă. Invită orice creștin să o exploreze și să își achiziționeze totalitatea produselor de care orice locuință are nevoie. Totodată, pentru orice informație suplimentară se poate lua legătura și cu cei ce furnizează materialele pentru întregii creștinii din țară.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare