; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fisa medicala permis auto sector 2;

(P) Descoperă cum obții fișa medicală permis auto în sectorul 2!

17 March 2021

Fiecare șofer a fost nevoit să prezinte fișa medicală fie când a obținut permisul auto pentru prima dată, fie atunci când a fost nevoit să reînnoiască valabilitatea acestuia. De cele mai multe ori, aspectele de ordin birocratic pot dura nedorit de mult, motiv pentru care multe persoane au fost nevoite să aștepte ore la rând, uneori chiar și zile, pentru a obține documentele necesare.

Însă dacă locuiești în sectorul 2, acest aspect nu trebuie să te mai preocupe din moment ce există o clinică ce îți va oferi certificatul medical în mai puțin de o oră din momentul programării tale. Este vorba despre Standard Med, locul în care trebuie să mergi atunci când ai nevoie de fisa medicala permis auto sector 2. Doar aici, te vei putea bucura de servicii profesionale și deosebit de rapide.

Înainte de orice, trebuie precizat faptul că certificatul eliberat de clinica medicală Standard Med este valabil oriunde în țară, indiferent de locul în care ai domiciliul. De asemenea, este bine să știi că valabilitatea acestui document durează 6 luni, perioadă după care ești nevoit să refaci analizele necesare acestui tip de document. 

Fișa medicală permis auto sector 2: cea mai bună alegere!

Descoperă, în continuare, care sunt avantajele de care se bucură cei care aleg să obțină fișa medicală permis auto sector 2 prin intermediul clinicii Standard Med!

În primul rând, este vorba de rapiditatea cu care aceste acte sunt eliberate. În mai puțin de 60 de minute din momentul în care ai intrat pe ușa clinicii, vei efectua și vei primi fișa medicală încheiată de către medicul coordonator al clinicii, certificat ce va purta parafa instituției, autorizată de către Direcția de Sănătate Publică și Poliția Rutieră. În cazul în care acest interval orar este depășit, clinica îți va restitui 50% din prețul plătit.

De altfel, aici vei beneficia de un preț deosebit de avantajos având în vedere că nu vei plăti decât 125 pentru a obține fișa medicală permis auto sector 2, acesta fiind poate cel mai mic preț din București pentru astfel de servicii. Iar asta nu e tot! Cei care aleg să apeleze la Standard Med pentru eliberarea certificatului medical vor avea parte de o reducere de 20 de Lei din prețul de listă la orice altă consultație efectuată în cadrul clinicii.

Cum te programezi?

Acum că ai descoperit care este cea mai simplă și eficientă metodă de a obține fișa medicală permis auto sector 2, nu mai rămâne decât să îți faci o programare pentru a primi acest document. 

Accesează platforma online a clinicii www.fisamedicala.info, completează formularul și prezintă-te la clinică în data și la ora stabilită cu următoarele acte asupra ta:

  • Buletin / Carte de identitate;
  • Fișa de școlarizare – în cazul în care aceasta există (pentru obținerea permisului auto);
  • Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze dacă pacientul figurează cu boli cronice în evidența medicului de familie;
  • Scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute: diagnosticul, tratamentul și recomandarea dacă solicitantul este apt pentru a conduce (în cazul bolnavilor de diabet tip I);
  • Ochelari de vedere (dacă e cazul).

Pentru orice alte detalii legate de fișa medicală, dar și de alte consultații disponibile în cadrul clinicii Standard Med, nu ezita să accesezi platforma online. Programează-te acum și descoperă cea mai simplă, rapidă și eficientă cale de a obține certificatul pentru permis auto!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare