; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiset metalic

(P) Descoperă cele 3 criterii decisive pentru alegerea unui fișet metalic potrivit!

23 March 2021

Indiferent de sectorul de activitate din care faci parte, dacă vrei să dotezi mediul de lucru cu un fișet metalic, va fi necesar să te asiguri că investiția pe care urmează să o faci este una inteligentă pe termen lung. Astfel, raportul calitate-preț este cel mai important detaliu al acestei achiziții, chiar dacă bugetul tău îți oferă o libertate mare de alegere.

Pentru a te ajuta să găsești soluția de depozitare ideală pentru spațiul tău de lucru, specialiștii din echipa Viamond, unul dintre cei mai mari furnizori de papetărie și birotică online din România, au identificat 3 detalii esențiale în alegerea celui mai bun, durabil și rezistent fișet metalic pentru afacerea ta. Descoperă aceste detalii în rândurile de mai jos!

Producătorul și specificațiile tehnice

Fișetul fabricat din metal este o piesă de mobilier caracterizată de funcționalitate, așadar achiziționarea ar putea fi motivată de necesitatea de:

– clasificare, organizare sau arhivare a documentelor importante din cadrul companiei tale;

– stocare și depozitare a anumitor obiecte, produse, echipamente și instrumente în cadrul unui depozit, unei fabrici sau unei hale industriale.

Tocmai de aceea, specificațiile tehnice ale fiecărei piese de mobilier sunt deosebit de importante, așadar va trebui să compari modele din gamele de top ale producătorilor cu renume (precum +Plus Mobilier sau piese fabricate în Italia). Nu trebuie să treci cu vederea detaliile de siguranță, calitate și ergonomie, precum:

– construcția durabilă;

– structura solidă realizată din tablă de oțel profilată, cu grosimi de 0,6 – 0,7 milimetri;

– vopseaua ignifugă, aplicată în câmp electrostatic, pentru o siguranță sporită în caz de incendiu;

– suprafețele tratate special împotriva ruginei și a factorilor de degradare;

– spațiile configurate special pentru nevoile echipei tale, care să permită accesul, sortarea și arhivarea în siguranță a dosarelor, documentelor și echipamentului de diferite tipuri.

Furnizorul și calitatea ofertei

Indiferent de achiziția pe care o faci, în mod ideal, vei reuși să economisești bani, timp și energie. Furnizorul pe care îl alegi te va putea ajuta în acest sens. Pe lângă soluțiile complete pe care ar trebui să le pună la dispoziție, un distribuitor cu renume pe piață poate să asigure și cele mai avantajoase oferte: reduceri de preț, puncte de loialitate, bonusuri, livrare rapidă și gratuită, vouchere sau chiar posibilitatea de a plăti în rate. 

Pe deasupra, marii furnizori de papetărie, birotică și mobilier de birou au un catalog foarte mare de produse. Astfel, fie că ai nevoie de un fiset metalic sau de o gamă completă de soluții de depozitare pentru multiple spații de lucru, vei putea achiziționa toate piesele din același loc. Doar așa poți economisi resurse prețioase!

Diversitatea ofertei mai prezintă un avantaj important: adresarea necesităților oricărui tip de client, indiferent de buget, domeniu de activitate, volum de lucru sau spațiu alocat mobilării. Mai mult decât atât, un distribuitor serios va răspunde cu promptitudine chiar și celor mai specifice necesități ale clienților:

– fișet metalic cu 2 sau 3 rafturi;

– fișet cu seif sau casetă de valori;

– posibilitatea de a opta pentru polițe suplimentare;

– livrare rapidă și gratuită în toată țara;

– catalog diversificat de produse care să cuprindă branduri cu renume în domeniu;

– informații complete despre produsele din ofertă și consiliere la alegerea acestora;

– posibilitatea de a plăti cu cardul sau în rate cu 0% dobândă.

Livrarea în stare asamblată a unui fișet metalic

Dacă este prima dată când achiziționezi un fișet metalic, trebuie să știi că unul dintre cele mai importante detalii este starea în care este livrat acesta. Procesul de montare a pieselor metalice de mobilier poate fi unul foarte dificil, astfel încât ideal ar fi ca acestea să fie livrate în stare complet asamblată. Astfel, le vei putea folosi imediat ce au fost livrate și poziționate în spațiul tău de lucru! În plus, piesele metalice asamblate direct din fabrică sunt mai robuste, având o durabilitate mai mare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare