; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro  Schoellerallibert.com  Producator eurocontainere si rako container

(P) De ce să alegeți produsele realizate de cel mai mare producator eurocontainere si rako container?

27 September 2019

Valoarea unui brand este dată atât de calitatea produselor pe care le produce și le distribuie, cât și de alegerea celor mai bune variante de ambalare, transport și marketing. Toate elementele care contribuie la identitatea comercială a brandului sunt importante pentru consolidarea poziței pe piață și pentru câștigarea de notorietate. Astfel orice firmă care alege să-și asocieze numele cu Schoeller Allibert, cel mai mare producator eurocontainere si rako container, are de la început un avantaj în raport cu competiția.

 

Orice companie de producție are nevoie permanent de găsirea unor soluții logistice pentru ambalarea, stocarea, transportul și comercializarea produselor. Cu cât acesta sunt mai adecvate, mai originale și mai personalizate, cu atât produsele vor avea mai mult de câștigat. Toate aceste aspecte sunt definitorii atât pentru conservarea calităților, cât și pentru a crea o identitate de brand. 

Datorită provocărilor venite mai nou din partea nevoii de a proteja mediul și de a respecta o serie de prevederi internaționale legate de politica factorilor cu potențial de poluare, la ora actuală, în luarea deciziei de a achiziționa soluții de ambalare orice firmă  trebuie să țină seama și de aspectele ecologice ale ambalajelor folosite. Doar astfel un brand se poate considera un model pentru toate celelalte și poate scăpa de orice critici sau acuze care i se pot aduce și care îi pot afecta imaginea.

 

De ce să alegeți eurocontainerele și rako containerele realizate de Schoeller Allibert?

Ambalajele returnabile din plastic  realizate de această companie sunt ușoare, cu durată de viață  mare, pot fi depozitate ușor, sunt rezistente și sigure. Pentru că sunt din plastic aceste cutii pot fi manevrate cu foarte mare ușurință și nu se deteriorează la unui singur transport. Toate aceste caracteristici sunt factorii care influențează foarte mult costurile de achiziție și le fac alegerea perfectă pentru toți producătorii interesați de soluții logistice cât mai rentabile.

Datorită acestor aspecte, prețul de achiziție, deși nu este cel mai mic, se dovedește cel mai avantajos pe termen lung. Iar faptul că sunt returnabile influențează foarte mult costurile logistice ale companiilor care decid să le folosească. 

Datorită condițiilor tehnice de proiectare și producere se poate reduce semnificativ cantitatea de material folosită, fără a afecta rezistența. Datorită tehnologiei avansate cu care sunt proiectate și datorită posibilității de personalizare în funcție de tipul de produs ce va fi ambalat, de destinația utilizării lor, aceste containere de plastic se dovedesc extrem de utile și de eficiente pentru realizarea scopurilor pentru care au fost confecționate. 

Ele sunt returnabile și reciclabile, ceea ce le face să fie ecologice, nepoluante și prietenoase cu mediul înconjurător. Pentru a se implica complet în acest proces, producătorul Schoeller Allibert oferă  și serviciile de reciclare necesare. Dacă nu mai aveți nevoie de produsele achiziționate sau aveți nevoie de altele, containerele și navetele uzate vor fi colectate, iar după curățare, măcinare, spălare și uscare, vom deveni materia prima necesară unei alte procesări. Vor fi obține astfel alte produse, diminuând poluarea și deșeurile.

 

De ce să alegeți produsele realizate de Schoeller Allibert?

Schoeller Allibert  este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă și produce soluții de ambalare din plastic returnabile de mai bine de 50 de ani. Compania este formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki. 

Pe piața soluțiilor de producție cutii plastic și eurocontainere este în prezent lider european și dezvoltă și întreține operațiuni la nivel mondial. Principalele industrii în care activează sunt în principal: agricultura, industria auto, industria alimentara și de procesare a alimentelor, industria băuturilor, retail, producția industriala și servicii de pooling.

Este un leader prin excelență pe piața soluțiilor de ambalare, oferind  o gama extinsa de servicii și produse. Pe lângă soluțiile inovatoare de ambalaje din plastic, compania pune la dispoziția clienților servicii  de reciclare completă denumite servicii 360º. Cu alte cuvinte, pentru a vă ajuta în obținerea celor mai bune rezultate pentru compania dumneavoastră, Schoeller Alliber se ocupă de fiecare pas al procesului dumneavoastră logistic, de la începutul până sfârșitul procesului de viață al produselor.

 

Produsele pe care le oferă această companie de prestigiu acoperă o gama completă de soluții de colectare, transprt și depozitare. Ea realizează cu maximum de rentabilitate atât produse standard, cât și personalizate. Produsele de  plastic reciclabil pe care le realizează pot fi grupate în următoarele zece categorii principale:

 • containere mari pliabile (FLC),
 • lăzi pliabile (FSC),
 • boxpaleți rigizi din plastic
 • navete și tăvi pentru industria băuturilor
 • containere stivuibile
 • navete dublu stivuibile
 • găleți certificate ONU pentru manipularea substanțelor periculoase
 • containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor
 • paleți din plastic 
 • cărucioare pentru manipularea navetelor.

Principalele avantaje ale acestor soluții de ambalare distribuite și în Romania sunt: calitatea superioara, durabilitatea și sustenabilitatea. Achiziția de astfel de produse îmbunătățește eficienta și rentabilitatea lanțului de aprovizionare, reduce costurile de transport, cantitatea de deșeuri și oferă avantaje de marketing incontestabile.

Folosirea produselor realizate de Schoeller Allibert conferă prestanță și valoare companiilor partenere. Pentru a afla  mai multe despre calitățile deosebite ale acestor produse și pentru a le achiziționa accesează site-ul Schoellerallibert.com!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare