; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image1

(P) De ce o idee bună să cumperi body-uri pentru băieței?

23 June 2021

Părinții de copilași mici vor fi pentru totdeauna recunoscători persoanei care a inventat body-urile pentru bebeluși. Extrem de ușor de îmbrăcat și confortabile pentru cei mici, acestea sunt articolele vestimentare cele mai folosite în primele luni de viață. Află în cele ce urmează toate avantajele pe care acestea le oferă dar și care sunt aspectele pe care trebuie să le analizezi înainte de a cumpăra un body pentru un băiețel.

Avantajele purtării body-urilor în timpul verii

Vara este acel sezon în care simți că toate hainele se lipesc de piele, sentiment pe care îl pot avea și copilașii în cazul în care se aleg haine nepotrivite. Dacă optezi însă un body de băieței cu siguranță stările vor fi pozitive datorită tuturor avantajelor pe care acesta le oferă.

  • Un body acoperă pielea fină a bebelușului, protejând-o de razele soarelui, însă în același timp îi permite acesteia să respire corespunzător.
  • Creat din material prietenos, din bumbac fin, pielea bebelușului nu va suferi iritații.
  • Body-urile sunt extrem de ușor de manevrat, spălat și nici nu ocupă mult loc în dulap.

În plus, un mare avantaj pentru ambele părți implicate este cel legat de lejeritatea cu care se poate schimba un scuten dacă micuțul poartă body.

Tipuri de body-uri pentru băieței

Modă actuală a devenit în ultima perioada foarte inspirată în ceea ce privește body-urile de băieței, fiind prezente în magazine hăinuțe de băieței cu modele din ce în ce mai deosebite, cu o mulțime de culori sau mesaje amuzante. 

  • Pentru sezonul cald poți alege un body stil maiou pentru băieței de la MiniKids care oferă celui mic libertate de mișcare și confort termic.
  • Body-uri cu mânecă scurtă și cu modele de papion, cravată sau bretele ce urmează tematici marine sunt preferatele părinților de băieței pentru sezonul cald.

  • Se găsesc și body-uri elegante, tip cămașă, dacă cel mic trebuie își facă apariția în cadrul unei petreceri.

 

  • Toate body-urile de bebeluși au, în principal, unul din cele trei tipuri de îmbrăcare: cu capse pe toată lungimea acestuia, cu capse la baza gâtului sau cu guler lărgit pentru a intra ușor pe cap. Astfel, acestea sunt extrem de comod de îmbrăcat și îi oferă celui mic libertate de mișcare.

Ce înseamnă un body-uri de calitate?

Atunci când pornești la cumpărături de haine pentru bebeluși, calitatea este principalul aspect la care trebuie te uiți. Dacă sunt de o calitate superioară, acestea vor veni cu o mulțime de alte avantaje la pachet.

  • Culoarea este mai rezistentă astfel body-urile își păstrează modelele și nuanțele indiferent te spălări ar trece peste ele.

  • Indiferent de numărul de purtări și de spălări, aspectul general al acestora nu se va modifica, nu se vor scămoșa sau largi astfel încât nu mai poată fi purtate.

  • Materialul fin va îmbrăca cu grijă pielea micuțului, astfel încât nu cauzeze iritații și bubițe.

Cu atâtea avantaje, atât de frumoase, drăgălașe și plăcute, este ușor de înțeles de ce body-urile sunt articolele vestimentare preferate de micuți dar și de părințîi acestora. Astfel, asigurăte îi oferi micuțului suficiente body-uri pentru a își petrece fericit și lejer întreagă vară!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare