In bucataria ta profesionala probabil ca ai si alte echipamente, precum masina de tocat carne, aparat de umplut carnati, feliator de mezeluri si fierastrau de oase, prin care te asiguri ca oferi calitate, productivitate, rapiditate si un serviciu complet pentru clientii tai. Astazi, insa, vom povesti mai multe despre malaxorul de carne, pentru ca este un aparat folosit zilnic si are cerere mare pe piata, datorita functiei lui.
Ce este un malaxor pentru carne?
Un aparat care amesteca o cantitate de cateva kilograme sau zeci de kilograme de carne, fie actionat manual, fie in mod automat, este un malaxor de carne. Acesta este un echipament foarte important intr-o bucatarie profesionala, unde se lucreaza cu mai multe tipuri si cu cantitati mari de carne, care trebuie amestecate cu sare si condimente.
Poate ca in propria bucatarie de acasa un malaxor nu este un echipament de care sa ai nevoie neaparat, pentru ca, de cele mai multe ori, folosesti carne proaspata pentru a face unul sau doua feluri de mancare, asa ca nu folosesti cantitati prea mari deodata.
Exista doua tipuri de malaxoare: manual sau electric. Un malaxor carne manual te ajuta doar daca folosesti o cantitate mica de carne odata, altfel angajatii tai ar trebui sa aiba o forta incredibila in maini si nu merita sa pierzi timpul si sa obosesti angajatii, cand poti achizitiona pentru bucataria ta un malaxor carne electric, care face totul apasand pe un buton. Acestea se gasesc spre vanzare la diferite dimensiuni, in functie de cantitatea de carne care poate fi amestecata si poate varia de la 7,5 kg la 150 kg carne.
La ce se foloseste un malaxor carne?
Malaxoarele sunt potrivite in special pentru amestecurile de mici, carnati sau alimentele din categoria de mezeluri si se folosesc in macelarii, supermarketuri, restaurante, cantine, catering, fabrici de mezeluri, restaurante fast-food etc.
Daca iti faci griji pentru siguranta angajatilor tai atunci cand te gandesti la echipamentele de prelucrare a carnii, te putem asigura ca malaxoarele pentru carne sunt sigure, atat timp cat se respecta procedurile de utilizare impuse de catre producator. Acestea sunt foarte simplu de utilizat, de catre orice angajat si sunt fabricate din materiale de inalta calitate. In general, malaxoarele se produc din otel inoxidabil si sunt usor de curatat, atat in interior, cat si paleta care amesteca carnea.
E important de retinut, ca fiind un echipament care se foloseste la prelucrarea carnii crude, trebuie sa fie spalat si igienizat dupa fiecare utilizare, impreuna cu partile componente. In plus, incaperea in care este montat trebuie sa fie si ea curata si igienizata, iar carnea folosita trebuie sa fie in stare de valabilitate, pastrata doar in conditiile precizate de producator (sa fie tinuta la rece, in compartimente inchise ermetic).
Un malaxor pentru carne are durabilitate in timp si eficienta crescuta, asa ca poti sa fii sigur ca iti vei amortiza rapid investitia facuta cu achizitia lui.
Ne bucuram sa iti fim alaturi in succesul afacerii tale cu echipamente create din materiale calitative si care sunt durabile si eficiente, asa ca adaugam la serviciile noastre de consultanta, montaj si mentenanta si posibilitati de finantare, pentru ca tu sa poti incepe afacerea atunci cand iti doresti.
Daca ai nevoie, te ajutam inca de la inceput cu o proiectare 3D a spatiului unde vei adauga echipamentele necesare desfasurarii activitatii, te ajutam cu metode de finantare si plata sau cu echipamente second-hand care au fost in prealabil verificate de noi si se afla in stare perfecta de functionare.
Specialistii TOP-K te asigura ca vei primi echipamentele in stare de functionare mereu si ca acestea vor fi livrate cat mai curand catre tine, in functie de stocurile noastre. In plus, la cerere iti putem fi de ajutor cu montajul si mentenanta acestor echipamente, astfel incat sa fii sigur ca asiguram un serviciu complet inca de cand ne-ai sunat prima data, pana cand totul este pus in functiune si incepi activitatea.