; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel romero TpXoTb1uR5A unsplash

(P) De ce merită să investești în accesorii personalizate?

23 June 2021

Accesoriile sunt cele care fac diferența între o ținută 100% pe placul tău și una pe care o porți, dar nu îți aduce fericire. Câteodată, un singur accesoriu este suficient pentru a scoate o ținută din anonimat. Indiferent dacă ne referim la bijuterii, curele, ochelari de soare sau chiar și ochelari de vedere cu o ramă deosebită, butoni, cravată și chiar și la husa de telefon, toate acestea vin în completarea ținutelor noastre, zi de zi. În cele ce urmează, îți vom prezenta de ce merită să investești în accesorii personalizate, în special în huse pentru telefon. 

În cazul în care nu ai conștientizat până acum, husa de telefon reprezintă accesoriul pe care îl avem alături zi de zi și reflectă întru totul preferințele noastre și stilul. Unii oameni își doresc huse de telefon neutre din punct de vedere al culorilor și design-ului, care să nu iasă în evidență, iar alții vor huse deosebite, care să atragă atenția. Indiferent de preferințele tale, este bine să investești într-o husă de telefon calitativă, care să îți protejeze telefonul și care să arate excelent. 

Îți spuneam mai devreme că merită să investești în accesorii personalizate, iar același lucru se aplică și în cazul huselor de telefon. În cazul în care deții un iPhone 12 sau orice alt model relativ recent de iPhone, atunci avem o recomandare pentru tine: huse iphone 12 personalizate de pe motifsio.ro. Acestea vor deveni rapid preferatele tale și vor reprezenta accesoriul care te va încânta cel mai mult. 

De ce sunt diferite husele de la Motifsio? În primul rând, datorită designului. Dacă îți dorești o husă cât mai discretă, care să nu schimbe prea mult design-ul original al telefonului, Motifsio este soluția ideală. Sunt extrem de subțiri și sunt realizate pentru fiecare model de iPhone, astfel incât să se potrivească perfect. Nu sunt huse universale, care ar putea crea anumite neajunsuri. 

Apoi, trebuie să menționăm rezistența huselor, care se datorează atât materialelor din care sunt realizate, dar și tehnologiei cu ajutorul căreia au fost create. Husele sunt confecționate din piele naturală granulată la exterior și din microfibre la interior. Așa cum știi, pielea naturală este foarte rezistentă și te vei bucura de o astfel de husă mult timp. 

Bineînțeles, trebuie să menționăm și aspectul personalizării. Husele de la Motifsio sunt diferite și datorită faptului că pot fi personalizate cu o monogramă aleasă de tine. Poți să imprimi pe husă un text scurt, de câteva caractere sau inițialele numelui tău, în funcție de preferințe. Indiferent de culoarea husei, poți opta pentru o monogramă aurie sau argintie. 

Astfel, alegând huse personalizate de la Motifsio, te vei bucura de un accesoriu realizat 100% pe placul tău, pe care îl poți purta zilnic, indiferent de ocazie și de ținută. Poți opta pentru o husă într-o culoare neutră, care să se potrivească în orice mediu sau pentru o husă cu o culoare ce iese în evidență, care să îți reflecte personalitatea. 

Tu ai alege o astfel de husă?

Sursa foto: unsplash.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare