; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

123049297_3545010382223277_8049598921929580454_o

(P) De ce este lavoarul un obiect sanitar inovator? – Caracteristici despre design şi utilitate

07 January 2021

Proiectele de modernizare a băii pot părea foarte diferite. Ceea ce au în comun, în schimb, sunt obiectele sanitare cu care se doreşte dotarea noii bai. În anumite cazuri, doar schimbarea unei căzi vechi cu o cabină de duș sau înlocuirea chiuvetei cu un lavoar suspendat asigură o nouă atmosferă. Poate că nu te apuci acum să schimbi gresia şi faianța din baie. Poate că eşti în căutarea unei oferte potrivite pentru lavoare de calitate superioară.

Baia este una dintre cele mai utilizate încăperi din orice locuinţă. Aceasta serveşte multor scopuri, fiind evident mai mult decât un loc în care este important să ne spălăm pe mâini. Ştiai că există oameni pentru care baia este un loc de relaxare, un spaţiu destinat intimităţii şi momentelor de redobândire a calmului interior? Prin urmare, natura obiectelor sanitare poate să completeze o astfel de atmosferă sau o pot păstra anostă şi indiferentă'. Dacă schimbarea este motivul pentru care eşti aici, atunci acest articol este pentru tine.

Principalele caracteristici pentru care lavoarul este alegerea optimă

Principalul material din care sunt fabricate majoritatea lavoarelor este ceramica. În al doilea rând, diversitatea modelelor este un alt atuu important. Oricine îşi poate alege lavoarul potrivit, indiferent de stilul personal sau conceptul proiectului de renovare. Versatilitatea este un concept potrivit, mai ales pentru înţelegerea capacităţii unor astfel de obiecte sanitare de a fi integrate cu uşurinţă în orice spaţiu sanitar. 

Alegerea unui lavoar ceramic implică eficiență în privinţa întreţinerii acestuia şi generează eleganță. Istoria mai îndepărtată a lavoarului de astăzi este susţinută de cea a lavoarului din porţelan, atât de apreciat în secolele trecute. Stilul atemporal cu cel contemporan se intersectează perfect, mai ales când cauţi lavoare de calitate superioară.

De la obişnuita baie, la un preţios sanctuar al intimităţii

Sentimentul de a te simţi acasă este ceva preţuit de orice fiinţă umană. Este un sentiment unic pe care deseori îl trăim mai ales când ne aflăm într-un spaţiu adaptat nevoilor şi preferinţelor noastre. Faptul că ai libertatea să alegi culoarea pereţilor, a canapelei, între o cabină de duș sau o cadă, între lavoar suspendat sau integrat în blat, creează un spaţiu personal şi satisfăcător. Important e să te simţi eliberat/ă complet şi să te poţi relaxa în propria casă.

Baia nu face excepţie de la acest sentiment minunat. Cu atât mai mult, poate fi cel mai relaxant loc din casa ta. De asemenea, ar trebui să reflecte atât stilul tău personal cât şi preferinţele partenerului de viaţă sau ale celorlalţi membri ai familiei tale. De cele mai multe ori, deşi nu poate părea un lucru imperios, lavoarul şi alte obiecte sanitare pot contribui la dezvoltarea unei reconstrucţii minimaliste, cu accent pe utilitatea produselor instalate.

Forma lavoarului este tot o chestiune de preferinţe

Lavoarele au forme diferite, de la cele mai convenţionale la cele mai neconvenţionale. Prin urmare, ai de unde alege. Poţi opta pentru un lavoar rotund sau oval, pătrat sau dreptunghiular. Pe de altă parte, modul de instalare diferă. Astfel există lavoare suspendate pe sau în perete, pe suprafaţa unui blat sau încorporate în blat. Cu siguranţă dacă te decizi asupra unui anumit model de lavoar, descoperi numeroase alte moduri inovatoare pentru ca stilul şi preferinţele tale să cuprindă întreaga atmosferă. La finalul zilei, important e să simţi că ai avut o zi bună. Că ai unde să te relaxezi şi să te bucuri de viaţă. Că ai ajuns în sfârșit acasă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare