; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Redvelvet

(P) Cum să te machiezi ca o vedetă

12 November 2018

Niște ochi fumurii sau o nuanță de bronz subtilă îți pot schimba complet look-ul. Dacă vrei să te machiezi ca o vedetă, citește cu atenție acest articol. Îți vom dezvălui tendințele în machiaj și cele mai bune trucuri de frumusețe. Sunt trucuri inspirate de la câteva vedete din modă și nu numai. Sperăm ca ele să te ajute să te machiezi așa cum îți dorești.

Gigi Hadid – Machiaj fumuriu de culoare roz

Gigi este cunoscută pentru cariera ei pe podiumurile haute couture. Culoarea naturală a ochilor săi este verde-albăstrui și contrastează frumos cu nuanțele de roz pentru un astfel de look. Dacă vrei să realizezi un machiaj fumuriu de culoare roz, respectă pașii următori:

Utilizează o bază deschisă pentru a neutraliza culoarea naturală a pleoapei mobile.

Cu o pensulă pentru fard de ochi aplică fardul roz din mijlocul pleoapei mobile până la inceputul arcului sprâncenei.

Folosind un eyeliner lichid, trasează o linie de la mijlocul pleoapei mobile la V-ul din exterior, rotind creionul de contur, astfel încât să creezi o formă ascuțită.

Cu un creion de ochi negru, rezistent la apă, trasează capătul liniei apei.

La final, aplică un mascara pe genele superioare și inferioare.

Rihanna – Machiaj intens

Nuanțele de piele mai întunecate sunt perfecte pentru un machiaj în culori mai reci, cum ar fi albastru, bleu verde sau verde. Culoarea naturală a ochilor Rihannei este un amestec de verde, nisipiu și gri, care funcționează foarte bine cu un machiaj fumuriu. Pentru a realiza un astfel de machiaj, respectă următorii pași:

Aplică fardul pe pleoapa mobilă, acoperind pleoapa de la V-ul exterior la lacrimal. Acest lucru elimină strălucirea nedorită, pleoapa căpătând o culoare mată.

Cu o pensulă pentru fard de ochi, aplică un fard turcoaz sau verde deschis pe pleoapă.

Alege un fard de culoare gri închis sau de culoarea cărbunelui pentru a-l aplica de la mijlocul pleoapei mobile la V-ul exterior, creând un efect fumuriu. Pentru a face acest lucru, utilizează o pensulă pentru ochi subțire și ascuțită.

Finalizează machiajul aplicând un fard maroniu sau bronz pe pleoapa fixă ​​și linia inferioară a genelor. De asemenea, folosește un rimel bun cu ajutorul căruia să le definești și să le dai volum.

Meghan Markle – machiajul regalității britanice

Vrei un machiaj regal? Aplică o culoare puternică precum mov și niște picături pentru ochi astfel încât ochii să strălucească ca diamantele.

Aplică o bază de fixare pe pleoapele mobile, astfel încât fardul de ochi să dureze mai mult, folosind o pensulă plată care are o formă rotunjită și păr scurt.

Alege o nuanță de violet pentru pleoapa mobilă și accentuează V-ul exterior al ochiului, aplicând o cantitate mai mare de fard în zona respectivă, pentru a crea un efect ușor fumuriu.

Cu un eyeliner lichid, trasează o linie subțire de la mijlocul pleoapei mobile spre V-ul exterior, apropiindu-te cât mai mult posibil de gene.

Perie ușor genele de jos și conturează linia apei cu un creion de ochi alb, rezistent la apă.

Utilizează o pensulă subțire, plată pentru a aplica puțin fard pe linia de jos a genelor.

Așa cum se spune: “ochii sunt fereastra spre suflet”, de ce nu-i faci cheia machiajului tău? Indiferent dacă ești în căutarea unui machiaj izbitor pentru a ieși într-o noapte sau ceva mai natural, machiajul este cheia pentru un look diferit.

Iar un machiaj reușit nu poate fi realizat în lipsa unor produse cosmetice de calitate. Prin urmare, dacă vrei să te machiezi ca o vedetă intră, pe redvelvet.ro și achiziționează-ți produse cosmetice originale.

Compania Red Velvet îți pune la dispoziție o gamă variată de produse cosmetice, la prețuri excepționale. Sunt produse de la branduri de renume precum Dermacol, NYX, Sleek, Golden Rose, Milani, Maybelline, Revlon, LOreal etc.

Aici vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru un machiaj reușit. De aici îți poți alege un primer / bază machiaj, spray fixare, fard de pleoape, fond de ten, ruj lichid, creion contur ochi etc.

Intră pe Redvelvet.ro și descoperă gama variată de produse cosmetice originale, cumpără-le și nu vei regreta!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare