; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Swetry męskie(5)

(P) Cum să porți puloverul la lucru

09 September 2020

Puloverul este un articol vestimentar specific sezonului rece care pune în valoare un outfit confortabil, atent realizat.

Este practic, unul dintre articolele de toamnă, iarnă care nu trebuie să lipsească din garderobă. Te ajută să creezi o ţinută impecabilă, de aceea este acceptat şi în anumite situaţii în ţinutele business. Puloverul este şi un accesoriu smart-casual, iar dacă jobul îţi permite, îl poţi integra cu uşurinţă în outfiturile de serviciu. Pentru că este atât de interesant, ne-am propus să îţi dezvăluim cum poţi să îl integrezi în ţinute desăvârşite de lucru. Specialiştii în styling atrag atenţia că nu orice model poate fi asociat la outfiturile business, de aceea trebuie înainte să descoperi care sunt restricţiile şi indicaţiile acestora.

 

Ce pulovere poţi sunt potrivite pentru ţinutele business şi smart

Iată câteva sugestii care să te ajută să găseşti cele mai bune soluţii în materie de pulovere pentru serviciu. 

  • alege modele simple, imprimeurile nu sunt acceptate în stilul business decât în anumite situații
  • optează pentru culori neutre – bleumarin, bleu, crem, bej, roz pastel
  • mărimea este importantă, alege modele care cad perfect pe trup 
  • stilul business înseamă calitate, aşa că alege piese care indică această caracteristică
  • manşeta nu trebuie să fie mai lungă ca manşeta cămăşii, nici mai scurtă ca a sacoului
  • materialele naturale sporesc starea de bine, optează pentru pulovere realizate din lână, bumbac sau fibră de cocos
  • puloverul în ţinute business nu trebuie să fie lung sau să atârne

 

Puloverul cu guler înalt şi modelul cu guler în V reprezintă soluţii sigure pentru ţinute sobre, perfect realizate. Pot fi asociate cu uşurinţa cu sacou, cămașă şi pantaloni din lână sau bumbac. Când alegi să integrezi aceste piese în oufituri business, alege ofertele partenerilor de încredere. Bolf.ro este unul dintre magazinele care îţi pune la dispoziţie o gamă variată de modele în stil business.

 

Ținute business cu pulover şi cămaşa

Ținuta formată din pulover, cămașă şi pantaloni este una autentică. Asocierea aceasta se încadrează perfect în limitele admise de stilul business. Poți opta pentru pulovere cu guler în V, care pun în valoare perfect gulerul cămăşii. Atenție, pentru un look impecabil toate piesele trebuie să fie de calitate. Manşeta cămăşii trebuie sa de vadă discret, iar croiul în partea inferioară trebuie să fie echilibrat. Acordă toată importanţa detaliilor – asocieri cromatice şi accesoizare. Acestea trebuie să fie discrete, să denote bungust. 

 

Ţinuta de lucru cu pulover şi sacou

Combinaţia pulover, sacou, pantalon este una cosmopolită, perfectă pentru oamenii de afaceri care ţin la imagine, dar în acelaşi timp doresc să se bucure de confort. Şi în această situaţie trebuie să se acorde un plus de atenţie asocierilor cromatice, detaliilor legate de calitate şi posturii. Puloverul potrivit pentru o ținută de lucru de  acest tip este cel cu guler înalt. Modele propuse de Bolf sunt ideale. Soluţiile sunt prietenoase din punct de vedere coloristic.  

 

Ţinuta de birou cu cămaşa, pulover şi sacou

O astfel de ţinuta este una clasică, elegantă, sobră. Acesta combinate este una care nu dă greş în nicio situație. Întrucât sunt aduse laolaltă mai multe piese, este important să alegi minimalismul. Poţi oferi personalitate outfitului cu ajutorul accesoriilor şi a asocierilor cromatice. Pe un fundal gri, bleumarin, crem poţi opta pentru un pulover olive, roz, kaki pastel. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare